Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tolerálnátok ha a párotok folyamatos kapcsolatban lenne az exével?
Figyelt kérdés
Az még úgyahogy belefér, hogy név/szülinap felköszöntik egymást, de az, hogy pl tegnap is megjelent az ex a párom lakásán(mellesleg neki is van kapcsolata) és hozott neki gyümölcsöt, hát enyhén szólva kiakadtam.Nem lakunk még együtt és valószínű, hogy nem ez volt az első, hogy beállított. Nem akarok cirkuszolni ha esetleg találkoznak vagy beszélnek legközelebb. Ki hogy áll ehhez hozzá? Tanácsokat, véleményt szívesen fogadok.2017. jún. 6. 08:45
11/12 anonim válasza:
Engem nem érdekel, megbízunk egymásban, én is tartom a kapcsolatot az exemmel, néha fagyizni is elmegyünk, a párom is tartja az exével a kapcsolatot. De ennyi. Barátság van köztem és az exem között. A pároméknál is ez a helyzet. Ebből nem csinálunk vitát, az elején megbeszéltük ezt a dolgot.
12/12 anonim válasza:
Tirpák dolog exelni. Pont. Nincs ellenérv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!