Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha a barátom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a barátom azt mondta, hogy vásároljak magamnak szexi ruhákat, mert nem jó amikben jarok?

Figyelt kérdés
Azt mondta szexi vagyok, oltozkodjek is ugy.
2017. jún. 6. 08:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a szülei biztos nem engedték neki kiskorában, hogy babázzon, ami úgy néz ki, hiba volt.
2017. jún. 6. 08:54
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezt hogy erted?
2017. jún. 6. 09:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy a játékbabákon kiélte volna az öltöztetési szenvedélyét így nem téged akarna most átalakítani.

Kicsit ironikusnak szántam amúgy, bocs.

Sosem értettem az olyanokat, akiknek megtetszik valaki, elvileg szereti őt és mégse jó neki úgy, ahogy van. Az öltözködés, a kinézet hozzátartozik egy ember jelleméhez, ha valaki arra figyel, elmond dolgokat. Az öltözékünkkel kifejezünk magunkból valamit. Na, most az, aki fel akarja túrni a másik ruhatárát, az azt mondja ezzel, hogy te nem vagy jó úgy, ahogy vagy, nem azt fejezed ki, amit én szeretnék.

Igen, van, aki nem foglalkozik a kinézetével annyira, nincs kialakult, hozzáillő stílusa sem és még esetleg jó néven is veszi, ha valaki ellátja tanácsokkal vagy elkíséri fodrászhoz vagy vásárolni. Ilyen esetben is az a legjobb, ha a tanácsadó, segítő kicsit ismeri az illetőt és azt igyekszik kihozni belőle, ami benne van a személyiségében is, hogy jobban összehangolja azt a megjelenésével. Szóval lehet ezt jól csinálni, de a barátod nem ezt teszi. Neki egy másik barátnő kéne, kb. leszarja, hogy neked mi illik a személyiségedhez vagy hogy neked mi tetszik.

2017. jún. 6. 10:20
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

13, de igaz ez amit irtal..

az exem pl a sarga foldig huzta le az oltozkodesem. Ebbol en azt ereztem, hogy nem vagyok jo neki. O meg azt mondta, onzo vagyok, hogy nem veszem figyelembe amit o akar.

noiesen oltozkodom, szoknya stb, van egy stilusom.nem szeretem a vilagos szineket magamon.es azt sem preferalom, ha atakarnak formalni.

2017. jún. 6. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy neki az a stílusa, meg villogni akar veled a hasonló ízlésű pasik előtt. Gyanítom, ha ennyire eltér ebben a véleményetek, az élet más terén is eltér, és nem lesz ez egy hosszú életű kapcsolat.

Amúgy magamon én sem preferálom a közönséges, sokat megmutató, plázacicás öltözködést... párom kérésére sem öltöznék így, mert nekem fontos, hogy ne olyan képet mutassak másoknak, hogy ízléstelen vagyok és felszínes.

2017. jún. 6. 11:26
 16/18 A kérdező kommentje:
Na ez az,felszínes...nagyon jókat irtatok,koszonom!
2017. jún. 6. 20:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Aztán, ha meg úgy öltözködsz, akkor meg azon fog rinyálni, hogy mindenki megnéz, és hogy merészelik/ed.

Felejtős, nekem legalábbis, én senki kedvéért nem feszengenék valami apró, nekem kényelmetlen szarban.

2017. jún. 7. 11:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Az en parom megveszi nekem a ruhakat ami mindkettonknek tetszik rajtam. Azt is megvenne ami csak nekem tetszik, de mindig elmondja a velemenyet hogy jol all-e szeri te vagy nem. Es mindig igaza van, mondjuk ő is jol oltozkodik :)

A te pasid meg a tomeg stilust szereti. Nekem is sok lenne a haspolo. Lehet tul sok instagramot nez.

2017. jún. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!