Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy viszonyuljak a párom anyjához?
De mégis mi az, hogy csicskáztatja? Elküldte a boltba kenyérért? Vagy mi a szösz?
Nem reagálsz? Na bumm!! Most aztán keményen megbüntettél.
A ma 17:18-assal értek egyet, emellett a kérdezö privát üzenetekben sértegeti a válaszolókat, ugyanolyan borzalmas helyesírással.
Szerintem sokkal okosabban tenné, ha hülye érdések kiírása helyett megtanulna rendesen írni, meg megtanulna normálisan viselkedni és nem itt élni ki a frusztrációját a valaszolókon.
Jajj hagyjuk már ezt s telefonról való mentegetőzést. nagyon ódivatu, és nem is igaz. Telefonról is lehet normálisan érni. Én is arról vagyok. Az, hogy te sem fogalmazni nem tudsz, sem a betüket nem ismered, nem az okostelefonod tehet. Amúgy ahogy itt bemutatkoztál, a telefonod okosabb, mint te.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: hogy ha nekem ilyen lenne a menyjeletöltem mint te, én is elmarnám a fiamtól, de sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!