Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább fogadjam el a nyitott kapcsolatot?
Nehéz a helyzeted, nem tudok tanácsot adni és nem is igazán akarok... :(
Viszont számomra megdöbbentő, hogy félév után a nyitott kapcsolat már szóba kerül. Mert ha 5-10 év után, akkor oké, napi rutin lett, mentsük a menthetőt. De hat hónap alatt én még éppen csak kilátok általában a rózsaszín ködből :( Szerintem ez a faszi nem szeret téged, és csak kihasznál... :(
Kérdező, jól megfogalmaztad, sajnos rengeteg az olyan 20-30-as férfi, aki Hazudja a komoly kapcsolatot, sőt odaköltözik a nő lakásába, sőt ott is megcsalja többszörösen, sőt amikor ezt a családalapításra lelkileg és anyagilag felkészült nő észreveszi és kényelmetlen neki a helyzet, gerinctelenül angolosan eltűnik.
Ez az egyik legnezebb helyzete és kérdése a mai magyar társadalomnak, egyelőre én is kíváncsi vagyok a válaszolókra. 1-es válaszolónak megjegyezném, hogy sajnos az ismerkedési "piacon" hemzsegnek az ilyen alakok, divattá vált az ilyen bunkó viselkedés 20-30-as férfiak részéről, így nagyon nehéz tényleg komoly szándékú, elhivatott magyar férfit találni. Nem csodálom, hogy 15 éven belül rengeteg lett a vegyesházasság magyar nők és színes férfiak között, amely persze sok szempontból nem a legjobb.
Azt is megemlítem, hogy konkrét személyt ismerek, ma már 34 éves vidéki férfit, aki min. 10-15 évig ilyen módszerrel spórolta meg az albérleteit Budapesten, majd a megspórolt pénzből vett egy saját házat.
Ne menj bele. Fél év után ilyent mond? Ennek az lesz a vége, hogy egyedül maradsz a babával.
Kivagnam, mint macskát xarni, ski ilyent mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!