Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En reagáltam volna tul?
Barátommal az este bulizni voltunk. Külön külön indultunk. Egy szórakozóhely elott vártam ra egy órát, mire átmentem egy másik helyre ahonnan elméletileg indult. Mikor odaértem láttam, hogy korbealljak idegen lányok. Odamentem szólni hogy itt vagyok, de csak köszönt aztán beszélgetett tovabb, mire megegyszer odamentem es közöltem, hogy amugy a barátnője vagyok es jo csajozast, alapból rosszul esett hogy nem jött elem miközben vártam ra, de hogy meg konkretan semmibe is vegyen mikor mar ott vagyok...
Aztán veszekedtunk egy sort, alakítása szerint tulreagalom, csak beszélgetett es o lanyokkal is ugy szokott ahogy fiukkal.
Aztán éjszaka a kezembe került a telefonja mert irnom kellett a barátjának es féltünk a régi es egyetlen nagy szerelmének a neve a messengerben. Kb egesz este irogatott neki, bár semleges dolgokat de mikor a lány nem válaszolt írta neki, hogy 'jo akkor ne valaszolj' meg ilyen fejbelovos poenokat. En ha esetleg nem válaszolok neki sose ir ujra rám.
Ti ezeken kiakadnatok, vagy szóba hoznatok? Esetleg megemlitsem, hogy láttam, hogy irogatott a lánynak? Egyáltalán szerethet engem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!