Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En reagáltam volna tul?

Figyelt kérdés

Barátommal az este bulizni voltunk. Külön külön indultunk. Egy szórakozóhely elott vártam ra egy órát, mire átmentem egy másik helyre ahonnan elméletileg indult. Mikor odaértem láttam, hogy korbealljak idegen lányok. Odamentem szólni hogy itt vagyok, de csak köszönt aztán beszélgetett tovabb, mire megegyszer odamentem es közöltem, hogy amugy a barátnője vagyok es jo csajozast, alapból rosszul esett hogy nem jött elem miközben vártam ra, de hogy meg konkretan semmibe is vegyen mikor mar ott vagyok...

Aztán veszekedtunk egy sort, alakítása szerint tulreagalom, csak beszélgetett es o lanyokkal is ugy szokott ahogy fiukkal.

Aztán éjszaka a kezembe került a telefonja mert irnom kellett a barátjának es féltünk a régi es egyetlen nagy szerelmének a neve a messengerben. Kb egesz este irogatott neki, bár semleges dolgokat de mikor a lány nem válaszolt írta neki, hogy 'jo akkor ne valaszolj' meg ilyen fejbelovos poenokat. En ha esetleg nem válaszolok neki sose ir ujra rám.

Ti ezeken kiakadnatok, vagy szóba hoznatok? Esetleg megemlitsem, hogy láttam, hogy irogatott a lánynak? Egyáltalán szerethet engem?

2017. jún. 4. 09:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Jézusom! Ez egy tahó.

Szerintem nem szeret. :(

Becsüld magad annyira, hogy nem maradsz vele.

2017. jún. 4. 09:12
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ez egyenként is nagyon gáz, nemhogy összesen. Nem váratom meg a barátnőmet, pláne nem egy órán át. Pláne, nem azért nem váratom meg, hogy más lányokkal beszéljek. Ha odajön a barátnőm amikor csajokkal barátilag beszélgetek, akkor bemutatom neki, mint barátnőmet. Meg persze nem beszélgetek az exemmel úgy, mintha egy pár lennénk. Nem reagálod túl. 23/F
2017. jún. 4. 09:15
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem az exe, nem jártak, a baratom régen ossze akart jönni vele, de a lánynak 3 éve van barátja. Ez inkabb ilyen soha be nem teljesült szerelem.
2017. jún. 4. 09:17
 4/14 A kérdező kommentje:
De az uzenetet meg sem tudom neki említeni, hogy láttam mert hogy nézne ki ha elmondanám, hogy amíg nem figyelt, elolvastam? :( Aztán tettem celozgatasokat, de azt mondta hogyha lenne mit titkolnia nem adta volna oda
2017. jún. 4. 09:23
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan a nőknek csak a rossz kell?

Ennyi nőiesség nincs benned?

Szemed előtt dumálgat lányokkal,teged magasról le...szar.És még ezek után is te kételkedsz magadban?? Hogy te reagaltad.e túl? Mit tudnak ezek a fiuk? Hogy megalaz szemed előtt semmibe vesz de meg te gondolod,hogy tulreagaltad?

A nőknek tenyleg a rossz kell?

Valószínű,hogy szereti meg azt a lanyt mert ha nem szeretne vagy nem erdekelne akkor nem zavarna,hogy mem ir neki vissza.

Dobd ki..es szoba ne allj vele..ilyen lanyok tobbet erdemelnek mint ilyen embereket...

Nem reagaltad tul..100%ig igazad van...dobd ki nem erdemel meg teged.

2017. jún. 4. 09:38
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Lehet itt celozgatni, meg tovabb vergodni, de a csavo azonnal lecserelne a szamarat (teged), amint jonne a lo (akarki mas). Az meg mar a te dontesed hogy meg meddig alazod magadat egy ilyen "kapcsolatban".
2017. jún. 4. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
89%

Te is tudod, hogy ez a kapcsolat alapjaiban sz*r...muszaj vele lenned?

Jo, a "szeretem" erven kivul?

2017. jún. 4. 09:47
 8/14 anonim ***** válasza:
23%

Idosebb nokent irom,h nem jol reagaltal:

Eloszor is 5-10 percnel tovabb nem varunk. Plane,ha nem ertesit telon.

Amikor meglattad lanyokkal: en odamentem volna es megcsokolom ,megolelem hosszan nagyon : Szia dragam. Bajcsevej flortokkel,amig lekopik az osszes csaj. Aztan otthagyom es megismerkedek egy masik pasival.

Mar a kapcsolat elejen lefektetem a szabalyokat. Ez nekem tiszteletlenseg es nem fer bele.

A messengeres dolog alapjan is semmibe vesz teged.

En nem talalkoznek es nem beszelnek vele tobbet. Kirugnam.

N

2017. jún. 4. 11:02
 9/14 anonim ***** válasza:
19%
En kidobtalak volna mar reges regen. Mert tudod az is am szornyen idegesit hogy azt hiszed csak te letezhetsz a vilagon szamara!! Nem sajatithatod ki!! Es nem kell megvarni lepten nyomon utanad menni mint egy tacsko. Igenis beszelgethet lanyokkal!! Amennyit szeretne ez nem megcsalas vagy csak hozzad beszelhet? Koszont neked amikor oda mentel es utan beszelgetett tovabb. Ez baj? Ez gondot okoz szamodra? Hogy nem ugralt korul es nem vart meg teged hanem nokkek beszelt? Te jol vagy? Es miert ne beszelhetne a volt szerelmevel? Mert no? Te nem szereted hanem birtokolni akarod a baratodat nem vagy kulonb azoknal a ferfiaknak noknel akik tulajdonkent tekintenek a parjukra es minden apro szoszert ugranak es vicsoritanak, feltekeny, mar butasagokat felteteleznek, ajj ez biztos megcsal bla bla bla mert beszelgetni mert nokkel es irt a volt szerelmenek, szerencsetlen azert levegot vehet? Remelem o dob ki teged es mielobb. Az ilyen noktol nokent is fraszt kapok!
2017. jún. 4. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:
31%
Lehet le pontozni. A sok birtoklo agyamentnek
2017. jún. 4. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!