Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem magam, csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem magam, csak azért hajtok az exemre, hogy ne legyen mással?

Figyelt kérdés
Ha mással látom, féltékeny vagyok nagyon, nem akarom, hogy legyen valakije, de ha együtt vagyunk, akkor se jó.
2017. jún. 4. 09:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Hasonlo cipoben vagyok.En mar el dontottem,hogy nem fogom keresni mar.

Ha szeretne velem lenne,azok ellenere amiket kifogasolt,hogy nem akar kibekulni.Jelenleg is van baratja nehez es rossz is de mar tudom,hogy soha nem biznek meg benne,nem tisztelnem mar..ketelyek lennenek bennem,hogy most kivel kavar mit csinal? Kiert fog most elhagyni?

Egy kapcsolathoz ket ember kell.

Te hiaba akarod ha viszont nem.

Mutasd meg neki mit vesztett,ne foglalkozz vele ne keresd ne hivd.

En is ilyen voltam az elejen...de mar nem erdekel idovel te is igy leszel! Kitartast! 20F

2017. jún. 4. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:
A probléma onnan ered, hogy szemernyi önbizalmad sincs. És most már ott tartasz, hogy meg is alázod magad. Tessék letörölni, tiltani mindent, ami hozzáfűz és kezdeni egy új életet nélküle.
2017. jún. 4. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
2 évig játszottuk ezt oda-vissza az exemmel... semmi értelme :S
2017. jún. 4. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!