Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltékeny a párom az exemre?
Az exem volt életem első szerelme, és a gyerekkori legjobb barátom. Ismerem őt mióta élek, és tényleg szó szerint mióta élek mert egy napon születtünk és anyám meg az ő anyja a kórházban lettek legjobb barátnők. 7 évig voltunk együtt, és ezt az időt nem lehet eltörölni, végül azért szakítottunk mert mind a ketten kinőttük ezt a kapcsolatot, és már másra vágytunk, másfelé sodort minket az élet, viszont néha összefutunk, megbeszéljük hogy mi újság a másikkal, facen rendszeresen szoktunk beszélni, de egyénként az ország másik felén lakik és csak akkor találkozunk ha haza jön a szüleihez. A párom nagyon féltékeny rá, azt mondja mindig hogy nem tud harcolni vele, én mindig őt fogom szeretni és így nincs értelme a kapcsolatunknak. De én már csak barátként tekintek rá, és amúgy sem vagyunk már 15 évesek, ezt meg kéne értenie a páromnak nem? Vagy igaza van és tényleg gáz hogy ilyen jóba vagyok az exemmel?
25/L
Én sem tolerálnám, de én nem akarnám, hogy megszakítsd a kapcsolatot, és nem veszekednék, hanem szakítanék.
Az a baj, legjobb barát ide vagy oda, örökké éket fog verni a kapcsolataidba egy ilyen mély barátság.
Ez van.
#2 es
Hú hát az akkor aztán tényleg fordított esett! A fordított eset az lenne hogy a jelenlegi palidnak is lenne olyan exe mint neked,az miylen lenne? Nem az h nem is szerette meg ilyesmi xd
Volt ilyen kapcsolatom ugyanilyen volt a csaj mint TE!
Döntsd el hogy mit szeretnél én megértem a palid! Zárd le az exed vagy ne de akkor ne számíts sok jóra...Nálam se véletlen a VOLT ilyen csajom szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!