Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péntekenkénti sör feles (max 2) és nem éjszakába nyúló férfi party, nőknél miért nem elfogadható?
Én nem érzem ugy, hogy élete párjaként nekem minden péntek estét egyedül kéne töltenem (vagy a barátaimmal, de a lényeg az, hogy külön). Pénteken is ugyanugy dolgozni kell, ugyanugy elfáradok, mint a többi hétköznap, ergo hiába jön 10-kor, akkor is kidőlök hamar, így megint szinte 0 az együtt töltött idő. Vasárnap este megint nem fog az ember hajnalig dorbézolni a másnapi koránkelés és munka miatt. Így marad a szombat este, mert nap közben azért kell főzni, bevásárolni, takarítani, tanulni (pl egyetemista munka mellett vagy tanfolyamos), vagy ekkor tudja az ember nyugodtan a hobbiját is csinálni. A hétköznapok pedig gyorsan eltelnek: 6 körül ér haza mindenki, vacsi, fürdés, kicsit kifjjuk magunkat, szétnézünk egy hírportálon vagy valami egy epizód a sorozatból, és alvás van, mert reggel mindenki korán kel.
Tehát én nem vágyom olyan kapcsolatra, ahol heti 1 estét tudtok normálisan a párommal tölteni, mert neki minden héten el kell menni a haverokkal piálni. Én egy tartalmas, színes kapcsolatot szeretnék, ami nem csak a szükre hétköznapok 1-1 óráiból és egy szombat estéből áll.
zavarna hogy amint elengedheti magát egy kicsit, szabadság van, pihenés, lazulás, a barátai lennének az első gondolata, és nem velem lenne inkább.
nem tudom mik zajlanak amúgy ilyen buliban. olyat láttam már, hogy csak isznak és baromságokról beszélnek és röhögnek. pl erről meg arról a csajról, pletykálnak stb.
ez számomra teljesen értelmetlen és felesleges miden héten. nem tudnám komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!