Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyell a párom?

"Ő az a típus, aki nem szereti, ha érzésekről és egyéb ilyen kényes témákról beszélünk"
Ez nagyobb baj, mint egy facebook kép.

A megoldás: Fogod magad, kiteszel profilképnek egy közös fotót, és megjelölöd rajta. Kiírod, hogy kapcsolatban vagy vele, és nyilvánosra teszed. És várod a reakcióját.
Voltam hasonló helyzetben, habár nem a facebook miatt gondoltam, hogy valami nem oké, hanem egyéb jelei voltak. Kitettem egy olyan képet, amin ketten vagyunk, de csak ültünk a fűben kb 2 méterre egymástól, semmi ölelgetés vagy egyéb. Erre a kedves ex elkezdett hisztizni, hogy azonnal töröljem, mert sérti a személyiségi jogait, és ő nem adott erre engedélyt. De amiket a haverjai tettek ki róla, azok miatt nem sérültek a jogai... Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy jobban nyitva tartsam a szemem, és észrevegyem a több dolgot is...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!