Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szégyell a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyell a párom?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy butaságnak fog tűnni, de sokat gondolkodom rajta. 3 éve vagyunk együtt, a közösségi oldalakon senki nem jönne rá, hogy párkapcsolatban élünk, mivel egy közös képünk sincs. Most, hogy belegondolok, igazából alapból sincs túl sok közös. Azzal nem is volt problémám, hogy nem tettük ki sehol, mivel szerintem sincs jelentőssége, és ő is azt vallja, hogy senkinek semmi köze a dolgaihoz. Nemrég azonban lett kutyánk, és őt bizony igen hamar publikálta. Emiatt elbizonytalanodtam, és nem tudom mit gondoljak. Szerintetek hülyeség ezzel foglalkoznom?
2017. máj. 31. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Ő az a típus, aki nem szereti, ha érzésekről és egyéb ilyen kényes témákról beszélünk"

Ez nagyobb baj, mint egy facebook kép.

2017. máj. 31. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A megoldás: Fogod magad, kiteszel profilképnek egy közös fotót, és megjelölöd rajta. Kiírod, hogy kapcsolatban vagy vele, és nyilvánosra teszed. És várod a reakcióját.

Voltam hasonló helyzetben, habár nem a facebook miatt gondoltam, hogy valami nem oké, hanem egyéb jelei voltak. Kitettem egy olyan képet, amin ketten vagyunk, de csak ültünk a fűben kb 2 méterre egymástól, semmi ölelgetés vagy egyéb. Erre a kedves ex elkezdett hisztizni, hogy azonnal töröljem, mert sérti a személyiségi jogait, és ő nem adott erre engedélyt. De amiket a haverjai tettek ki róla, azok miatt nem sérültek a jogai... Nekem ennyi elég is volt ahhoz, hogy jobban nyitva tartsam a szemem, és észrevegyem a több dolgot is...

2017. jún. 1. 00:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolso szepen osszefoglalta. Meg az is akit az elso oldalon nullara pontoztak le. Lehet var egy jobb partyt
2017. jún. 4. 10:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg tökéletesen megfogalmazták. Szerintem is azért nem vállal fel. Rá is kérdeztem, de ő megint azt mondta, hogy csak azért nem teszi ki, mert senkinek semmi köze a magánéletéhez. Miért ilyen hülyék az emberek? Vállalja fel, ha szégyell. Miért ilyen gyáva?
2017. jún. 17. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
inkabb az a kerdes h ha ennyire zavar miert vagy vele? Nekem már nincs facem de a páromnak vannak kint közös kpei, hoppá. nem furi?
2017. jún. 17. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!