Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek a barátnőmnek névnapra?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a barátnőmmel egy hete vagyunk együtt, és sokkal jobban bejön, minthogy azt egy ajándékkal ki tudjam fejezni.

Sajnos a kereteim nem határtalanok, és mivel alig vagyunk még együtt, nem szeretnék valami nagyon komolyat venni, szal kb 2000 ft-ot költenék. Ti mit javasoltok?

17f(kort, nemet légyszi:)

2010. máj. 17. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
virágot.annak minden nő örül.
2010. máj. 17. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Vegyél neki valami plüsst szívecskével, meg egy tábla csokit, esetleg egy képeslapot mellé valami szép szöveggel. Ez ki is jön 2000ft-ból, és szerintem örül is neki, és szerintem pont elég neki ennyi úgy, hogy egy hete vagyok együtt:) 18L
2010. máj. 17. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:

egy szál vörös rózsa és a milkának van iszonyat finom praline-ja szív alakú dobozban. Nekem tetszene :)

18/L

2010. máj. 17. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 17. 19:48
 5/7 anonim ***** válasza:

1-2 ötlet amik hirtelen eszembe jutottak:

- Ha ennyire bejön, akkor akár vehetsz neki egy kettétörhető szív medált. Egyik fele nálad, másik fele nálad. Evvel is jelezhetnéd hogy többet jelent. Olcsó, kisebb ékszerésznél tudsz venni 1500-2000 ft között.

- vagy valami kis aranyos plüss figurát, csoki, virág, szívecske párna.

- Ha vágyakozik egy cd , vagy könyv után akkor még az is jó ötlet lehet.

- Névnapi bor?vannak olyan üveges borok amibe bele vannak gravírozva, hogy boldog névnapot xy. Aztán együtt eliszogatnátok egyik estén.

- Vagy vehetsz neki egy szép kis csillogós fülbevalót. (2000-ért lehet venni egy kis szolid ezüstöt)

- lehet csináltatni egy kis tortát is cukrászdába, ami pár szeletes, kb 6-8, zsúrtortának hívják. És ráíratni a nevét. Szerintem örülne annak is.

- gyertyás dolgok,mécsestartó, gyertyás állvány.

- monogramozott törölköző esetleg?

- ha netán cigizik, akkor egy szép öngyújtó és belegravíroztatni a nevét.

Remélem tudtam adni ötleteket.

Ha nem is most, de a későbbiekben remélem tudod őket hasznosítani. :)

2010. máj. 18. 13:14
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi
2010. máj. 24. 20:10
 7/7 anonim válasza:

Én tuti örülnék egy kettétörhető szív medálnak, evvel is tudtára adnád, hogy mennyire szereted.:)

Emellé egy szál rózsa, vagy egy desszert, szív formában.:)))

15/L :)

2011. máj. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!