Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eggyütt alvás nekem mindig virrasztás, hónapok után is. Mit lehet tenni?
Egyedül alváskor is felébredek 3-4 óránként,legkisebb hang/fény/zaj is felkelt. Hát akkor ha valakivel eggyütt alszom? Még ha a barátnőmmel alszunk egy szobában, vagy a barátommal alszom egy ágyban: Óránként(!) töbszőrr is felkelek a legkisebb moccanásra/hangra. Hiába a füldugó, citromfű tea, hiába minden: Nem bújik hozzam a barátom, elhúzódok az ágy másik felére, akkor is.. Ráadásul ez az egy takaró séma😖. Minden kapcoslatomban ez bajt okoz. Hónapok után is virrasztok sokszor egész éjjel, reggel szédülve, szarul megyek el. Én vagyok a rossz mert hétköznap otthon, saját szobában aludnék, hogy ne legyek napközben az össze esés határán, szédüléssel megspékelve. Hétvégén hagyjan, de akkor is en vagyok a sz*r ha kisshijan együltő helyemben elalszom mikor tvzunk stb.
Mit lehrtntenni? Füldugo csak vajmi keveset segit, citrom fu/macska gyökér teak nem használnak, feher zaj se.. Gyerekkorom ota ilyen "kényes"vagyok az alvásra. Persze hogy en vagyok a genya boszorkány :'(
Beszélj a pároddal erről. Ha már megvan a bizalom meg fogja érteni.
Ha meg túl korai még a kapcsolat, lehet, hogy ezért van benned ez a nyugtalanság.. nem?
Szia!
A rossz alvókat sajnos nem érti meg az, akinek ez gondot okoz. És hogy ezért még sz*r is van... Igen szemét reakció.
Mondanám, hogy ülj le a pároddal, és beszéld meg, hogy márpedig neked szükséged van a külön alvásra, ha más nem, kétnaponta, mert így az lesz a vége, hogy elájulsz, de gondolom ezen a beszélgetésen már túl vagytok.
Sajnálom, hogy ilyen intoleráns veled, pedig erre nincs más megoldás, minthogy néha egyedül alszol.
Aludjatok külön. Ha ezen behisztizik, az ő baja, de tudom, miről beszélsz.
Én is volt már, hogy kiköltöztem a kanapéra, mert annyira szuszogott a kedves. Vagy hozzám bújik - rosszabb esetben félig az ágy felett lengedezek, mert letúr :D
Ugyan így voltam én is. Sőt ezek mellé még a párom úgy horkol mint egy üvöltő medve :D Évekig ment ez, zombiként vánszorogtam a fősulira is úgy, hogy hajnali 4kor kellett mindennap kelnem és mellette ugye nem tudtam aludni se...És az volt a legrosszabb, hogy kialvatlan voltam, fáradt meg minden, viszont úgymond álmos nem és csak forgolódás, el -el alvás ment éjszaka... Aztán vége lett a sulinak, rögtön el is tudtam helyezkedni a szakmámban. Pedagógus vagyok, napi 70, lázadó korban lévő gyerek vesz körül...estére úgy lemerülök, hogy alszok mint a tej. Konkrétan kómába esek :D
Tehát a lényeg, hogy amikor elkezdtem dolgozni onnantól ez megváltozott. És régen kiröhögtem azokat akik azt mondták, hogy azért vagyok rossz alvó mert "nem fáradok le eléggé agyilag"...És b@sszus, igazuk volt :)
Te dolgozol? Vagy esetleg kéne valamit sportolnod, ami jól ki- és lefáraszt. Az is bejött régen nekem csak ehhez nem voltam elég kitartó, mert a fáradságtól lusta voltam megmozdulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!