Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A párotok milyen gyakran fejezi ki, hogy szeret? Ha mondjuk épp minden rendben. írjátok azt is, milyen időközönként találkoztok.
és ki provokáljátok, vagy magától jön?
tehát ha nem azért mondja, mert épp ki akarjátok dobni, vagy ilyesmi.
Hanem amikor minden rendben
előre is köszi
3 éve vagyunk együtt,1 éve heti 3-5 délután-éjszaka nálam van,ha későn érek haza,főz vacsit,elmosogat,meglep
ölelget,puszlgat,szeretget állandóan,és szerintem többször mondja ő hogy nagyon szeret
sosem provokálom a figyelmét,szerelmét,van az magától is...
22/L (24/F)
csak azért, mert én mindig bújok pl a barátomhoz és úgy megszokta, hogy ő inkább kivárja, hogy bújjak, nem kezdeményez szeretet jeleket
és már nem tudom hol a normális szint, hogy egy pasi milyen időközönként érezteti mert én keveslem
és ő azt mondja a férfiak nem szokták annyit mondogatni, meg ilyenek
és én meg már nem tudom
szóval szokták, ahogy látom
és akkor ti egy kicsit kevesebb szeretetet adtok mint én, nem?
gondolom nem bújtok oda annyiszor, meg ilyesmi
ugye?
Nem benned van a hiba.
Vannak emberek, akik jobban-gyakrabban kifejezik, valakik kevésbé. Valakinek jobban van rá igényük, valakinek kevésbé.. ezekhez persze hatványozottan számít az idő, amióta együtt vagytok (majd egyszer lehet, hogy lineárisan kevesebbet, de nem feltétlenül)
Említsd meg neki komolyan, de ne vérre menő hisztivel és beszéljétek meg!
Volt olyan, akivel több évig szinte minden nap kifejeztem, vagy mondtam, hogy szeretem és nem kopott el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!