Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen időközönként találkoztok a párotokkal?
Én egyetemista vagyok, ő már nem, otthon lakik, nemsokára dolgozni fog, nem tudunk, csak hétvégente találkozni. Ezen kívül, min. hetente mindkettőnknek igénye a szex. Nyáron kicsivel többet találkoztunk, eljárogattunk, nem csak az ágyban randiztunk. De így ősszel, télen már kevesebb lehetőségünk is van, hogy hová menjünk.
Ezek a dolgok gondot jelentenek?
Ha tudtok, írnátok olyan közös kikapcsolódási lehetőségeket, amik így ősszel és télen is léteznek, és esetleg a vastag buxa sem kell nagyon hozzá?
ha még nem voltatok ott: Csodák palotája:)
ha jól emlékszem 1200 körül van a belépő.
amúgy mi is csak hétvégén találkozunk, mindketten tanulunk még.
mozi az ötletek közt van, de az csak egy, és nem szeretem, mert csak ülünk egymás mellett, és nézünk, ez nem vmi közösségi
vásárolni??? egy pasival? ne hülyéskedj!! a legrosszabb ötlet, vele meg főleg
"egy étterembe beülni 4000 Ft heti egyszer nem nagy szám :)"
Kinek mi ugye. Én főiskolás vagyok és max hetente egy ezrest költök a csajomra. Heti 4 sok azért. Inkább kettesben szoktunk filmet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!