Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vezethetném rá a páromat (anélkül, hogy kimondanám), hogy ideje családi házat vásárolni?

Figyelt kérdés
Általában minden kérésemet kimondatlanul szoktam találni, de ez most egy nagyobb dolog és sehogy sem esik le neki... Már egy ideje együtt élünk, velünk él a kislánya is, akivel nagyon jó a viszonyom. Mostanában tervezünk közös gyereket is, viszont jelenleg egy lakásban élünk (noha telne neki minőségi házra is). Nem egy túl apró lakás is, gyönyörű is, megvan benne minden, jó környéken van, viszont sokszor így sem elég kényelmes, nemhogy ha lesz még egy gyerekünk... A páromnak nincsenek anyagi gondjai, drága autói vannak, nekem is vett, illetve megkapok mindent, amit ránézek, de ez a ház-kérdés nem esik le neki.... Segítsetek, légyszi. :( N26
2017. máj. 29. 18:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Ó, cuncus... semmi nem biztos az életben, csak hogy egyszer mind megdöglünk.
2017. máj. 29. 19:10
 12/25 anonim ***** válasza:
81%

"Béla, te még nem gondoltál arra, hogy a gyerekeknek jobb lenne egy kertes ház?

Most, hogy a babaprojektet tervezzük, gondolkoztam el azon, hogy mennyire jó lenne majd a kis Béluskát kitolni a jó levegőre, a nagy diófa alá a kertbe, nem itt a büdös városban sétáltatni. A kis Evelinnek meg lehetne saját kis játszótere, amit később imádni fog Béluska is.

Lehetne jó családi medencénk is, helyben lenne a nyaralás, míg a gyerekek közül az egyik kicsi, másik pici!

Jöhetnének a barátaink grillezni, bográcsolni, nem kell bébiszitter, mert nem kellene elmennünk hazulról.

Magam miatt nem jutott volna eszembe, de tudod Béla, a gyerekek ...!"

Hát valahogy így!

2017. máj. 29. 19:12
 13/25 A kérdező kommentje:
Ez aranyos, abszolút közel áll hozzám :)
2017. máj. 29. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
#10 akkor meg mit sírsz a ház miatt.. add bele a felét.. hisz van miből, aztán kinyithatod a szádat, hogy költözzetek nagyobba!
2017. máj. 29. 19:37
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Abszolút telhetetlen vagy. Remélem kib.sz 10 év múlva és boldog leszel a "biztosításoddal".

Undorító vagy egyszerűen te is tudod hogy semmi jogod ilyet kérni, egy gerinces ember nem kér ha nincs mire fel! Ha tényleg annyira szeretnéd őt, akkor nem hátbatámadnád. De látszik hogy nem vagy az.

Tudod Te jól, hogy ha konkrétan megkérnéd erre, látná a szemedben hogy nem szeretetből/szerelemből kéred.

A férfiak se hülyék, egy idő után kifog rugni mint macskát... Ezért van biztosításod nem? :D

Csak szegény gyerekeket sajnálom...

2017. máj. 29. 20:27
 16/25 anonim ***** válasza:
86%

Egyszeruen. Megmondod mennyit adsz bele.

Anelkul venne a fene csaladi hazat.

Masreszt meg mi van akkor ha a parodnak esze agaban sincs otthagyni a lakast? Nem mindenki szeret hazban elni. Lakasban nem kell fuvet nyirni, ha valami gaz van a hazon, a kozos kepviselo megoldja, betoro viszonylag nehezebben jut be.

Csaladi haz szinte mindig kertvarosban van vagyis plusz kozlekedes, nyirni kell a fuvet, ha valami van azt neked kell megcsinalni.

Amig annyira nem nosz fel hogy megtanulj kommunikalni, addig nem igazan ertem, miert irsz egyaltalan a felnott kategoriaba.

Masreszt meg hogy akarsz igy anyakent felelosen viselkedni, ha ezt nem tudod talalni a ferjednek? Mondjuk akkor az is kiderulne, hogy valojaban akar-e hazba koltozni, vagy megfelel neki a lakas.

2017. máj. 29. 20:43
 17/25 anonim ***** válasza:
81%
Ha házban akarna élni, akkor házban élne, mivel a leírásodból alapján megtehetné.
2017. máj. 29. 20:44
 18/25 anonim ***** válasza:
63%

Mondjuk nekem alapból nem kellene egy ilyen papucs pasi aki ilyen szinten feladná önmagát. Kedveskedni lehet, az én férjem is megteszi, sőt nekem is most akart venni egy új autót, de én csak úgy vagyok hajlandó, ha a közös pénzünkből vesszük. És nem vagyok hajlandó úgy belemenni semmibe, ami nem közös akaraton, elhatározáson alapul.

Igaz, én dolgozom, ő is, az átlag felett keresünk mindketten, és megtehetném, hogy ne dolgozzak az ő fizetése mellett, de beleőrülnék, mint ahogy abba is, hogy nem tudnék hozzáadni semmit a családi kasszához...

2017. máj. 29. 20:49
 19/25 anonim ***** válasza:

15-ös válaszoló vagyok, a lepontozás mellett, nyugodtan visszaolthatsz észérvekkel, cáfolj gyerünk!

Csak egyetlenegy kérdésem van és próbálj meg rá felnőttként válaszolni:

Miért nem lehet ezt teljesen nyíltan megbeszélni a pároddal? Várom válaszod kedves Kérdező!

2017. máj. 29. 21:08
 20/25 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha nem dolgozol, akkor valóban ne is hozd fel, mert nincs hozzá túl sok jogod.

Ez egy ház, nem valami pohárkészlet...

Tudod, felnőtt emberek közösen! vállalják a terheket, együtt adnak a rezsibe, stb.

2017. máj. 30. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!