Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok az exére!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok az exére! Van valóságalapja? Többi lent.

Figyelt kérdés
A páromnak rajtam kívül egyetlen barátnője volt, akivel együtt voltak közel 2 évig. Lassan 1 éve együtt vagyunk, most költöztünk össze, és hát megtaláltam a közös képeiket, nem a falra kirakva, egy szekrény tetején, de akkor is. Belémköltözött egy erős 'a második' érzése. Mit tegyek? Mondtam neki, de állítja, hogy butaság. 2 éve szakítottak.
2017. máj. 29. 13:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elfogadom a múltját, a félelmem, hogy én kevesebb vagyok nála, látva azt amit a képeken látott idill sugároz. Eddig az egyik fiókban voltak a képek, levelek, stb, most tette fel a szekrétny tetejére.
2017. máj. 29. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

A félelmeiddel mit kezdhet bárki is bármit? A barátod se - ha nincs fénykép, akkor is félhetsz.

Őt kirakta őt az életéből, téged meg befogadott - és 1 év és összeköltözés - szóval oka nincs a félelmednek, csak a saját pszichéd.

2017. máj. 29. 17:33
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Nem kell félned, hogy kevesebb vagy. Anno okkal szakított és veled boldog 1 éve, téged szeret. Ez a legjobb dolog ami történhet veled :) Egy pár poros fotó meg ezen az ég világon semmit nem változtat.

Esetleg kulturált hangnemben rákérdezhetsz, hogy "Figyi, megtaláltam ezeket a fotókat, el szeretnéd rakni őket valahova, ahol nincsenek szem előtt?" (pl én egy cipős dobozba gyűjtök emlékeket - nem feltétlenül exekről). Így nem leszel házisárkány hogy mit képzelsz magadról, hogy te számon mered kérni, hanem korrektül, jófej barátnő módjára megkéred, hogy pakolja el valahova :)

Aztán meg gondolj bele, mások miket tartogatnak meg az exektől, sokkal vadabb dolgokat, mint pár fotót. Nem is beszélve róla, hogy néhányan a kapcsolatukat mérgezik napi szinten, hogy nem bírják elengedni a volt barátokat/barátnőket.

2017. máj. 29. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!