Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok az exére! Van valóságalapja? Többi lent.
Bizz benne....Mást nem tehetsz. Bizalom nélkül nincs kapcsolat.
Idővel úgyis kiderül, hogy nem volt okod féltékenynek lenni vagy mégis.
Az élete része volt anno, ha megtart 1-2 képet, szerintem az még nem a világ vége.
Ha nem vágyik utána, téged szeret, akkor ne zavarjon szerintem.
Nők bázz!Nők!
Hallod,csak olyan pózban szexszeljetek amiben ők nem csinálták nehogy azon is beproblémázz mint az én exszem!
Édesapám többször volt házas - anyám volt neki az első anno, pár év alatt kiderült, hogy nem egymáshoz valók.
Most én magam vagyok közel 30 éves. A múltkor apámnál jártam, előtúrtam a régi fotóalbumokat a szekrény mélyéről. Nem tudnám elképzelni, hogy ne legyenek meg neki a régi családi fotók - de ugyanúgy őrzi a többi családi fotót is, akik már nem az én családom.
Az emlékek attól még szépek, hogy már semmi köze nincs a régi nőkhöz.
Sose értettem, hogy miért akad ki ezen valaki.
Kérd meg, hogy rakja el őket olyan helyre ahol nem látod, mert téged ez zavar.
Szerintem felesleges féltékenykedni, valószínű csak oda tette fel őket hogy ne legyen útba és lehet már el is felejtette hogy ott vannak.
25/N
#8, a mindenféle emlék kidobása éppúgy magyarázható azzal, hogy gyenge vagy, én félsz magadtól, hogy elgyengülsz, ha meglátod.
Része volt az életednek, akár van kép, akár nincs. A párodnál szintúgy, nálam, is, mindenkinél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!