Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny vagyok az exére!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok az exére! Van valóságalapja? Többi lent.

Figyelt kérdés
A páromnak rajtam kívül egyetlen barátnője volt, akivel együtt voltak közel 2 évig. Lassan 1 éve együtt vagyunk, most költöztünk össze, és hát megtaláltam a közös képeiket, nem a falra kirakva, egy szekrény tetején, de akkor is. Belémköltözött egy erős 'a második' érzése. Mit tegyek? Mondtam neki, de állítja, hogy butaság. 2 éve szakítottak.
2017. máj. 29. 13:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Bizz benne....Mást nem tehetsz. Bizalom nélkül nincs kapcsolat.

Idővel úgyis kiderül, hogy nem volt okod féltékenynek lenni vagy mégis.

2017. máj. 29. 13:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azert volt a szekreny tetejen, mert oda felcseszte oket erdektelensegbol (illetve nemi takaritas iranti hanyagsagbol). Ha erre magadtol nem jossz ra, akkor lehet jobb neki nelkuled meg az ilyen agymenesek nelkul.
2017. máj. 29. 13:42
 3/13 Krukutyán Levente ***** válasza:
Hogy van e valóságalapja? Passz. Ezt mi nem tudhatjuk. Lehet a barátodat dobta ki a lány, de ő még titkon szereti. Az is lehet a barátod szakított vele, mert már nem szerette. De annyi szent, hogy pár kép a szekrény tetején semmit se jelent.
2017. máj. 29. 14:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Az élete része volt anno, ha megtart 1-2 képet, szerintem az még nem a világ vége.

Ha nem vágyik utána, téged szeret, akkor ne zavarjon szerintem.

2017. máj. 29. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Van bármi jel, hogy az exén kattog? Beszélget vele? Mert ha nem, akkor meg kár ezen agyalnod. Én párom felső szekrényében is ott vannak a régi közös holmik (aszem egy kép és egy plüss). Egyszer megtaláltam, de kb a szemem se rebbent tőle. Nem ez számit. Simán lehet, hogy rég elfelejtette, hogy ott van.
2017. máj. 29. 14:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Nők bázz!Nők!

Hallod,csak olyan pózban szexszeljetek amiben ők nem csinálták nehogy azon is beproblémázz mint az én exszem!

2017. máj. 29. 14:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Édesapám többször volt házas - anyám volt neki az első anno, pár év alatt kiderült, hogy nem egymáshoz valók.

Most én magam vagyok közel 30 éves. A múltkor apámnál jártam, előtúrtam a régi fotóalbumokat a szekrény mélyéről. Nem tudnám elképzelni, hogy ne legyenek meg neki a régi családi fotók - de ugyanúgy őrzi a többi családi fotót is, akik már nem az én családom.

Az emlékek attól még szépek, hogy már semmi köze nincs a régi nőkhöz.

Sose értettem, hogy miért akad ki ezen valaki.

2017. máj. 29. 14:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem, nem beszél vele, és ő szakított a lánnyal, viszont ez annyira megviselte őt, hogy komoly depresszív állapotba került. Lehet számomra azért furcs, mert én kapásból minden emléktől megváltam, hogy semmi se emlékeztessen.
2017. máj. 29. 15:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy rakja el őket olyan helyre ahol nem látod, mert téged ez zavar.

Szerintem felesleges féltékenykedni, valószínű csak oda tette fel őket hogy ne legyen útba és lehet már el is felejtette hogy ott vannak.

25/N

2017. máj. 29. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:

#8, a mindenféle emlék kidobása éppúgy magyarázható azzal, hogy gyenge vagy, én félsz magadtól, hogy elgyengülsz, ha meglátod.

Része volt az életednek, akár van kép, akár nincs. A párodnál szintúgy, nálam, is, mindenkinél.

2017. máj. 29. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!