Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm kezdi elhagyni magát. Esetleg tipp? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Röviden: 20L 1 éve vagyunk együtt, régen kb 165cm 55kg lehetett kb nem sovány van rajta felesleg, iszonyat jó fenékkel! :). Most 60 körül lehet és a plusz súly a hasára ment rá (amit én személy szerint észrevettem). Borzasztó önbizalom hiányos, de sokkal jobban szeret nyafogni, mint tenni is valamit érte (pl.: futni, sportolni) Felhoztam a közös sportot, de napi 10 óra fizikai melót dolgozik ami után hulla fáradt + velem nem akar az önbizalom hiány miatt szerintem vagy ciki... :D. Minden porcikáját imádom, utálom a csontkollekciókat, de azért na... Ha sportolna az önbizalom is javulna, közérzet is. Én otthoni edzést csinálom, van lelki energiám rá (hogy ne csak ő tegyen le valamit "az asztalra")2017. máj. 29. 07:17
1/29 anonim válasza:
Te is napi 10 óra fizikai munkát végzel amúgy?
2/29 A kérdező kommentje:
Napi 9,5 órát dolgozom áru összekészítő ként ami átlag 35km séta + pakolás túlórától függően. Úgy gondolom igen ez nehezebb fizikai munka.
2017. máj. 29. 07:22
3/29 anonim válasza:
Azért ne lássunk rémeket. 165 cm-hez a 60 kg bőven megfelelő:)
4/29 anonim válasza:
Most fogyaszd le, mert késobb rosszabb lesz!
...és akkor nem 60 kiló, hanem, 65,70, esetleg tobb is lesz.
Ha pedig fizikai munkát végez nem tudom, hogy tudta azt a plusz 5 kilót hasra felszedni?
Aki pedig nem akar mozogni, annak viszont mindig lesz kifogása.
Vidd le labdázni és szépen lassan adagold be neki. Jobbat nem tudok én sem.
5/29 anonim válasza:
Aki napi 10 óra fizikai munkát végez, nehezen hízik el, hacsak nem össze-vissza eszik mindenfèle moslékot.
30/f
6/29 anonim válasza:
Mit tennék, vagy is tettem ilyen helyzetben? Szerettem továbbra is és örültem a fejleményeknek.
7/29 anonim válasza:
Vond be valahogy az edzésbe. 15_20perc intenzív mozgásba nem hal bele senki még munka után sem!
Dupla ilyen idősen család mellett is megy. Az eredményt kellene felvázolni előtte,mert lesz -ha kitartóan áll a kérdéshez.
8/29 A kérdező kommentje:
A fizikai munka mellé a rendszertelen táplálkozás + éjszakai nasi a nagy baj, ahogy én látom. Mégis milyen lenne ha megmondanám neki mit egyen?! :D Programokat próbálok szervezni állatkert, séta hasonlók, de hétvégén minél kevesebbet akar mozogni, inkább henyélni a jobb.
2017. máj. 29. 07:33
9/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom bevonni az edzésbe 30 km van köztünk ráadásul még messzebb megy dolgozni. Hetente 2x találkozunk csak. kb 1 év múlva tudnánk összeköltözni.
2017. máj. 29. 07:38
10/29 anonim válasza:
5 kgt szedett fel és te már ilyen kérdéseket írsz ki? Tipikusan az a férfi vagy, aki megcsalja a párját, amikor az terhes/a babáról gondoskodik, mert úgy "nem kívánatos" a számára. Gondolom te minimum tökéletes vagy, ha +5 kgt képes vagy felróni neki (amivel egyébként még mindig a normál bmi indexűek közé tartozik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!