Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar perverzio?
Adott egy szuz ferfi. Aki nagyon kivanja a szexet. Es adatott neki egy lany, akivel oly sok ev utan elvesztene. De labfetises, mindenhova be szeretne rakni. A notol elvarja az oralis es analis szexet. Es kulon vagya, h labbal is kielegitsek.
Fo temai ezek. Es nem tud szabadulni ezektol a vagyaktol.
Ez mennyire elfogadhato? Egyentol fugg h ki mennyit bir el, de mar soknak szamit?
Ez a "férfi" nem véletlenül szűz. A szexualitás normális embereknél nem arról szól hogy elvárunk dolgokat,hanem,hogy kölcsönösen kielégítjük egymást, és ez örömöt okoz mindkettőnknek.
Ha a férfi csak elvár (abba bele sem gondol, hogy ő szűzként mit tud nyújtani) és nem tud szabadulni a vágyaitól,akkor az már perverzió.
Egyik sem lenne perverzió. A fő gond az hogy elvárja...
pff, az ilyenre rá se nézek.
Mondom úgy, hogy szerintem egy férfi valamilyen szinten alap hogy lábfétises, és szeretem az anális és orális szexet. Ahogy ezeket mind a férjem is. De nem elvárja, hanem beszélgetés alapján elmondta, én meg teljesítettem vágyait, és így ő is viszont az enyéimet.
De ez az elvárja....pf. Remélem az ilyen egyedül hal meg.
Ez egy beteg , plàne mèg ha szűz ( nem vèletlen )
Ha folyamtosan alakulni b mindig valami ujjat raknàtok a sexuàlis èletetekbe az ok , de így egyből nagyon sok !
Sok normàlisabb sràc is van , tessèk keresni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!