Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hatbatamadtam a paromat ezzel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hatbatamadtam a paromat ezzel?

Figyelt kérdés

21 evesek vagyunk. A parom nagyon durvan facebook fuggo. 0-24-ben fent van, filmezes elott, utan, furdes kozben, stb.

Hiaba probaltam megbeszelni vele ezerszer, visszatamad. Szoval most beszeltem az anyukajaval, hogy tudnank-e majd negyszemkozt beszelni, mett szeretnek tole a fiaval kapcsolatban tanacsot kerni. Mondta hogy persze. Kicsit buntudatom van, de ugy erzem muszaj volt ezt meglepnem. Kb. Nem telik el ugy 2 ora, hogy ne lepne be. Multkor a kertet csinaltak, es kozben is.

Tavkapcsolatban elunk, pentektol vasarnapig vagyunk egyutt, es ezt a csekely idot sem birja ki.

2017. máj. 25. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Voltam én is olyan társaságba ahol hétvégén buliba egymás mellett ültek es csak a telójukat nyomkodták.

Szerintem nem támadtad hátba.Viszont ne várj az anyjától se nagy segítséget.Ha valaki függő dumálhat neki akárki akkor is azt teszi amit akar.

Inkább a fiúval kellene leülnöd,és megbeszélned.

2017. máj. 25. 14:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha függő a párod, akkor az sem fogja meghatni, ha az anyja megszólja ezért. Ahhoz, hogy le tudjon állni, hatalmas akaraterő és sok esetben terápia is kell.

Más kérdés, hogy én sem lennék együtt ilyen emberrel.

21/L

2017. máj. 25. 15:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kéne olyan pasi akinek fontosabb a net, mint én. Meg olyan se aki csak az anyjára hallgat, de rá mindig,bármit is mond.
2017. máj. 25. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Exnőm is ilyen függő volt mikor együtt voltunk.

Próbáltam vele beszélni hogy ez nem jó.

Ne szóljak bele, ez az ő dolga, az ő szórakozása, stb....

Ok mondom rendben. Szakítottunk, ő azóta is függő ahogy látom.

Nehéz dolog bármilyen függőségről beszélünk. Amíg ő nem látja be hogy ez függőség addig te fejen is állhatsz, meg az anyja is. Max dugiba fogja nyomni....

2017. máj. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!