Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már a kapcsolat eleje döcögős?
Kicsit olyan mintha minden összeesküdött volna ellenünk.
Pár hónapja vagyok elvált. Alakulnak köztünk a dolgok, a gyerekeim imádják, én a tesóját és az édesapját ismerem, és szerintem bírnak.
A problémák:
Négy műszakban dolgozik, emellett sok a kötelező túlóra és mellékállása is van.
70kmre lakik. A meló mellett ez szinte járhatatlan, havi kétszer tudunk találkozni.
Erre megoldás lenne a költözés, de a közeli városban, ahová költöznének, egyszerűen nincs normális kétszobás albérlet. (a testvérével él)
A találkozóink úgy jönnek össze, hogy láthatásra megy a fiához (kisbaba), és utána kerülővel bejön.
És ittvan mégegy bökkenő: az exe tudomást szerzett rólam, és minden oldalról támad. Voltak SMSek, éjjeli hívások, írogatás facebookon, a volt férjemnek is írt, ami a legdurvább, a védőnőmet is felhívta egy ismeretlen, azt állítva, hogy a szomszédom, és hallotta hogy verem a gyerekeimet. (szomszédasszonyom nincs is)
Végül miután megfenyegettem, hogy feljelentem, abbahagyta.
Az én oldalamon is van gáz. A kisebbik lányomnál enyhe autizmus gyanúja merült fel, fejlesztésre járunk, én suliba, emellett állatokat tartok, kertet gondozok, a nagy iskolába megy, a volt férjem meg képtelen a láthatást betartani.
Iszonyú nehéz így.
Azért két hónap, és négy igazi randi után eléggé meredek lenne.
Még nincs fél éve, hogy a volt férjem elköltözött. Ez sok lenne a lányaimnak.
A páromat 12éve ismerem.
Tudod te már azt, hogy mit tegyél. Tedd is meg.
Egyrészt felejtős a sztori, másrészt nem szereted te őt "őrülten".
Csak úgy költői kérdésként: Mi a francnak neki 4 műszakos meló mellé mellékállás?! Vagy munkamániás, vagy pénzéhes, vagy csalfa, vagy ez így együtt. Egyik sem jó hosszútávon, és együtt pedig egyenesen katasztrofális jellemkombináció.
Ne haragudj de felnőtt létedre használhatnád kicsit a buksidat.
Mit akarsz ha még csak most jöttetek össze?
Először látni kéne működik e köztetek nem?
Aztán mondjuk összeköltözni nem?
Hello, felnőtt emberek vagytok ha ehhez a gyakorisok válasza kell hogy megoldjátok.... Hát akkor nem való nektek kapcsolat.
Na egy resze megoldodni latszik! :D
Talaltak alberletet, a heten rendezkednek be. Uj melohelye van, ami harom muszakos, igy a hetvegek szabadok, raadasul annyit keres vele, mint eddig ket munkahellyel. (igy a mellekallas sztorno)
A volt ferjem betojt az "ujapu" gondolatatol, igy egyenlore igyekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!