Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább, amit egy kapcsolatban mondtak nektek?
Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 14:52
11/19 anonim válasza:
"Ha veled nem sikerül majd (összeköltözni),akkor ott lesz nekem XYZ (a srác neve,aki utánam az exem barátja lett)."
12/19 anonim válasza:
Nem egyszer le lettem k.urvazva.
Illetve azt is mondták,hogy remélik visszakapom az élettől azt amit én tettem másokkal.S h nem csodálják,hogy nincsennek barátaim...s még sorolhatnám.
13/19 anonim válasza:
"Hogy azt is megbánta, hogy megismert."
Ehh, ezt én is bedobtam az excsajomnak.
De meg is volt rá az okom, és igazából örülhet, hogy ennyivel annyiban hagytam, amit velem művelt.
14/19 A kérdező kommentje:
13-as, mit művelt veled?
2017. máj. 24. 17:51
15/19 anonim válasza:
Hogy ő jobbat érdemel nálam (miközben a hátam mögött megcsalt folyamatosan) xD
17/19 anonim válasza:
Szex közben szemembe néz:
"Basszus, most tök úgy nézel ki mint az öcséd"
Nő vagyok.
18/19 anonim válasza:
Egyszer, mág a kapcsolatunk elején leqrvázott az exem. Tény, hogy miután sűrűn bocsánatot kért emiatt és megígérte, hogy soha nem mond ilyet rám, akkor azt be is tartotta, de a mai eszemmel már tudom, hogy itt kellett volna őt úgy kihajítani, mint azt a bizonyos macskát.
19/19 anonim válasza:
"Szégyellek veled lenni"
illetve
"Ha nem fogod be, megütlek"
Bár ezek után nem sokáig tartott a kapcsolat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!