Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Mit tegyek? Kivel kezdjem, vagy Kivel fojtassam?
Figyelt kérdés
Van az iskolánkban egy fiu,aki nagyon bejön nekem,nagyon helyes,nagyon jól néz ki,izmos meg minden,mégcsak párszor beszéltünk,de asszem szerelmes vagyok(de ez nem biztos)(a fiu egykou velem)
Másfelől ottvan egy másik fiu,aki ííííírtóra helyes,nagyon kedves,nem túl izmos,és mégcsak 1 alkalommal futottunk össze,de az nagyon jó volt,és a minap elhívott valahova,és lebeszéltünk egy időpontot.(a fiu 15)
Mit tegyek?Kivel kezdjem,vagy Kivel fojtassam?
2010. máj. 16. 22:54
1/7 nielindi válasza:
zárkozz be a szobádba még 3 évre sztem.
2/7 anonim válasza:
Én a másodikat ajánlanám ; ) Izommal nem lehet túl sokmindenre menni egy kapcsolatban, lehet jól néz ki, de ne amiatt válassz valakit h izmos, a másik srácnak pedig nyilván bejössz ha el is hívott valahova, vele valószínűbb h lesz jövője a kapcsolatotoknak ; )
3/7 anonim válasza:
a jóképűtől aids-es leszel az izmostól meg terhes... tiéd a döntés
4/7 anonim válasza:
Tudod mit tegyél? Tanulj meg írni!!!
6/7 anonim válasza:
a hejjesirási szótár jó foLYtatás lenne
7/7 anonim válasza:
A magyartanárral kezdd... Vagy amelyik jobb családbul származik oszt nem kő majd dógoznyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!