Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet gyógyulni a társfüggőségből?
Azzal lehetne, hogy kicsi jobban beleásnád te is magad a témába, tehát neten keresgélsz, rákeresgélsz mindenre ami csak az eszedbe jut a témával kapcsolatban. Egy idő után találsz okosabb dolgokat is, meg rájössz hogy hogyan szűrd ki a sablonosabb/reklámosabb baromságokat. Vannak könyvek is stb, videók is(ez utóbbiak ingyenesn is a neten), minden ami kell.
Társfüggőségből kilábalni szerintem úgy lehet, ha érdekessé teszed magadnak a saját életedet. Mert akkor azért leszel nagyon oda, a többiek meg csak kiegészítik, és nem pedig függsz rajtuk. Szeresd meg magad, bár ez már egy sablonná kezdi kinőni magát, a lényeg hogy foglalkozz saját magaddal komolyabban, és szerintem is jó irányba indultál.:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!:)
Nagyon félek a magánytól és félek hogy nem fogom tudni végig csinálni.Pedig tudom ,hogy erre van most szűkségem és most egyedül kell lennem ,magammal kell foglalkozni lelkileg-fizikailag.
Csak néha elönt az üresség,hogy senki se vagyok ,ha nincs valaki mellettem ,ha nincs ezer barátom és ha nem megyek el naponta,két naponta szórakozni...
Féled a magányt.. Mindenki féli. Vond el a figyelmed. Járj el sportolni, táncolni, közösségekbe, szóval keress hobbikat és élj neki. Fejleszd magad. Itt a lehetőség egy-egy nyelvtanulás vagy akármi újba való belevágásba.
Úgy nehéz kibírni egyedül ha amúgy a hátad közepére kívánod a szingliséget ha otthon gubbasztasz tétlenül és van időd gondolkodni, sajnálni magad.
De még egyszer leírom. Mindenki utál egyedül lenni. Csak van aki feltalálja magát, vagyis képes egyedül építkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!