Társfüggőségből ki lehet gyógyulni?
Figyelt kérdés
egyik barátom utána majdnem 1 év kellett,hogy túl legyek rajta annyira csak az emlékeimben éltem,hogy milyen jó volt vele és milyen jó lenne ha még most is együtt lennénk
pedig szó nélkül lépett le és nem tudtam utolérni aztán úgy 1 hónnapal később felvette a telefont és átadta a csajának.
Most nem rég szakított velem az újabb volt barát másfél hónapja kb. és most utána érzek ilyen vágyakozást és ragaszkodást.Szerintetek ez normális,hogy nem tudok továbblépni?Attól félek ez társfüggőség:(
Ja és 17 éves lány vagyok.
2014. aug. 25. 18:16
1/2 anonim válasza:
nem társfüggő vagy, hanem ostoba tini.
2/2 A kérdező kommentje:
hűha most kaptam hát figyelj 17 évesen már nem nevezném magam ostoba tininek és hogyha 30 évesen is érzek majd ilyet egy társ lelépése után akkor ostoba felnőtt leszek?Gondolkozzál már mielőtt írsz vmit.
2014. aug. 25. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!