Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy modjam el ezt pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy modjam el ezt pasimnak fiúk ti mit gondolnátok ha ezt elmondan a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Szóval másfél hónapja ismerem a páromat 3 hét randizás után összejöttünk... nagyon szeretem és (úgyérzem ő is engem) meg et abból is leszűrtem amiket mond nekem..

Már bemutatott a szüleinek én is bemutattam őt az én szüleimnek szóval mimnden happy stb...

De az a helyzet hogy én transzexuális vagyok (azaz régen fiúnak születtem.. sajnos de az már régen volt..) és szóval ő ezt nem tudja... és úgyérzem valahogy el kéne neki mondanom de nem tudom hogy kezdjek bele illetve hogy fogadná..

Tudom buta voltam legalább már a második randin meg kellett volna neki mondanom.. de nem volt hozzá bátorságom aztán mindig halogattam... de mostmár hogy komolyra fordultak a dolgok és le is feküdtünk... most már muszáj lenne neki elmondanom :S

Fiúk/lányok mit gondoltok hogy kéne belekezdenem szerintetek mit fogsz szólni?

amúgy én 21 éves vagyok ő 25

2017. máj. 19. 00:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát sztem ez a kérdés kamu. Aki ilyen fiatalon végigvisz egy ilyen nemátalakító procedúrát az nem fog egy ilyen kérdésen úgy kattogni mint egy tini. Totál éretlennek tűnsz miközben baromi kemény évek lehetnek mögötted ha Te ezt végigcsináltad. És ezt úgy mondom hogy közeli hozzátartozóm végig ment ezen, 20 éves korára lett fiúból lány és végig mellette voltam tudom mivel jár ez az egész. Ilyen fiatalon ezt megcsinálni nem olyan egyszerű, nagyon talpraesettnek és erősnek kell lenni stb. és akkor még az anyagi vonzatáról nem is beszéltem. Te meg mint egy kislány úgy viselkedsz. Na mindegy, én több ilyen embert is ismerek a rokonom által és nem szokás elmondani. A rokonom sem mondta el soha egyik párjának se. Ők teljesen elfogadják magukat nőként és eszük ágában sem lenne felfedni ilyesmit a párjuk előtt, teljesen úgy kezelik magukat mintha alapból nőnek születtek volna. Ezért is kamuszagú a történet.
2017. máj. 19. 03:04
 12/21 anonim ***** válasza:

Hajnali kamu.

21 éves vagy, és régen? Legalább nézz utána mikor kezdhgeto és meddig tart a folyamat.

Idióta.

2017. máj. 19. 03:04
 13/21 A kérdező kommentje:

"régen" igen régen születtem fiúnak erre értettem..

Utolsó előtti.. minden történet más.. nekem a szüleim elfogadóak voltak ha ennyire akarod tudni 13 14 évesen "melegként azoosítottam magam és 15 16 éves koromra regeteg meleg és leszbikus barátom lett majd később felimsertem magamban hogy én nem meleg fiú vagok ezt elmondtam a szüleimnek végig támogattak mellettem álltak... voltak sokszor nehéz pillanataim de nem annyira mint sok sorstársamnak és mivel a baráti köröm nagyrésze meleg leszbikus a maradék hetero pedig "melegként" ismert meg így hát ők viszonylag köknnyen elfogadtk amikor elmondtam nekik..

mellesleg lehet "tini" lányként viselkedek mivel ahogy mondtam nemigazán randiztam sokat

Egyébként én úgy gondolom hogy az ősinteség a legfontosabb és én nem tudnék úgy együtt lenni/élni valakivel aki nem tudja ki is voltam valójában szerintem ez egy nagyon fontos dolog amit szintén tudnia kell annak a szeélynek akivel összekötöm az életem.. attól hogy neked van hasonló hozzátartozód ne akard rám kivetíteni az ő életét mert ugyanannyira küönbözőek és mások vagyunk mint bárki más..

Igen valóan voltak nehéz időszakaim de szerintem sokkal kevésbé nehéz mint másoknak.. ennyit erről és köszönöm ezt nem akarom itt boncolgatni és kifejteni a kérdésem nem is erre vonatkozott és k**rvára hogy jössz ahoz hogy kétsébe vond az én küzdelmeimet??!?!

2017. máj. 19. 03:12
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Hú öregem,ahogy látom nálad a mentruálást is megoldották,de a hiszti 100% os
2017. máj. 19. 03:21
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Alapvetően elfogadó és felvilágosult embernek tartom magam, ami veled történt hogy rossz testbe születtél az egy tragédia.

De ennek ellenére átverve érezném magam a barátod helyében, amiért nem mondtad el már az elején.

2017. máj. 19. 04:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem lettél hihetobb. Másfél hónapja ismered, de most azt írod, "akivel osszekotom az életem".

Találj ki más kamut.

2017. máj. 19. 04:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Jaj hát romantikus személyiség na.
2017. máj. 19. 04:22
 18/21 A kérdező kommentje:
úristen "KissMyselfSoPretty" te ritka értetlen ember vagy... már lebutázni nem is akarlak... ennyire nem érted amit írok "HA" na jó mindeg nem is bosszantom magam rajtad... itt én hosszabb távokról magyarázok de ltom nem érthető mindegy nem is érdekel akkor hidd azt hogy kamu legyél ettől boldogabb...
2017. máj. 19. 04:26
 19/21 anonim ***** válasza:
44%
Így van, 21 évesen meg nem lehetsz atoperalva. Trollolollo
2017. máj. 19. 06:44
 20/21 anonim ***** válasza:

én elfogadnám én is elmesélném neki, hogy egy cyborg vagyok a jövőből...

reggel van még :D

24F

2017. máj. 19. 07:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!