Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy modjam el ezt pasimnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy modjam el ezt pasimnak fiúk ti mit gondolnátok ha ezt elmondan a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Szóval másfél hónapja ismerem a páromat 3 hét randizás után összejöttünk... nagyon szeretem és (úgyérzem ő is engem) meg et abból is leszűrtem amiket mond nekem..

Már bemutatott a szüleinek én is bemutattam őt az én szüleimnek szóval mimnden happy stb...

De az a helyzet hogy én transzexuális vagyok (azaz régen fiúnak születtem.. sajnos de az már régen volt..) és szóval ő ezt nem tudja... és úgyérzem valahogy el kéne neki mondanom de nem tudom hogy kezdjek bele illetve hogy fogadná..

Tudom buta voltam legalább már a második randin meg kellett volna neki mondanom.. de nem volt hozzá bátorságom aztán mindig halogattam... de mostmár hogy komolyra fordultak a dolgok és le is feküdtünk... most már muszáj lenne neki elmondanom :S

Fiúk/lányok mit gondoltok hogy kéne belekezdenem szerintetek mit fogsz szólni?

amúgy én 21 éves vagyok ő 25

2017. máj. 19. 00:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%
A legjobb szívvel tanácsolom hogy ne mond el senkinek. Nem kell őszinteségi roham. Az emberek nem értek még meg rá hogy ezt elfogadják
2017. máj. 19. 00:59
 2/21 A kérdező kommentje:
de mi van ha a kapcsolat még komolyabbra orduln esetleg?? vagy később megkérné a kezem? :O nem akarom hazugságokkal traktálni meg úgy leélni az életem ha esetleg el is venne... nekem lenne kellemetlen.. én őszinte ember vagyok
2017. máj. 19. 01:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
:D kérlek vegyed videjóra a reakcijót!
2017. máj. 19. 01:07
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Csak utalj rá, pl ha legközelebb bemutat egy családtagjának, mondd, hogy: Üdv, Béla vagyok. Izé, Betti...
2017. máj. 19. 01:12
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

Ha biszexuális akkor talán még el is fogja tudni fogadni. Ha nem akkor feltehetőleg megundorodik tőled is és saját magától is.

Szerintem inkább hallgass erről.

2017. máj. 19. 01:13
 6/21 A kérdező kommentje:

nem biztos hogy nem biszexuáls vagyis nem hiszem.. bár nemigazán beszélgettem vele ilyen témákról de szerintem amúgy elfogadó van egy leszbikus barátnője aki még az elejn rám is mozdult amikor még nem jártunk...

Lehet fel kéne neki hoznom ilyen témákat először mit gondol az ilyen dolgokról stb?

Bocsnat ha hülye kérdéseim vannak de én nagyon béna voltam a randizásban meg nem is randiztam nagyon igazából egy barátunk mutatott be egymásnak azután pedig ő hívott el mozizni így ismertük meg egymást

2017. máj. 19. 01:19
 7/21 anonim ***** válasza:
26%
Ha a kukid nem műttetted volna át (mert gondolom át van ha már lefeküdtetek) akkor engem nem zavarna,de így őszintén én rosszul lennék az egész szitutól. Pedig alapvetően full heterónak tartom magam ,mindig a nők vonzottak,a shemale az számomra abszolút NŐ! De veled el nem tudnám képzelni!
2017. máj. 19. 01:20
 8/21 A kérdező kommentje:
utolsó szerintem a shemalek hát "undik" nem is értem ezt az egész hozzállásod de rendben elfogadom.. :)
2017. máj. 19. 01:24
 9/21 anonim ***** válasza:
Ja ,nekem mondod ,ezt én sem értem magamban :) Amúgy,ehh cseszett nehéz ügy...őszintén nem tudok tanáccsal szolgálni ,nem is próbálok.Remélem jól alakulnak a dolgaid akárhogy is döntesz.Talán annyi,hogy könnyen lehet mástól tudja majd meg ha te nem mondod el.Lehet az még durvább sokk lenbe.
2017. máj. 19. 01:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy skandináv fazonnal jobban jártál volna,mert abban a kultúrkörben az egyik legnagyobb érték a mások elfogadása addig a szintig,amíg nem árt másnak az illető.Stockholmban annyi transzit -transzvesztita,transzexuális,stb- láttam,hogy csak na.

Spanyolországban is eléggé toleráns a 20-as korosztály ebben a tekintetben,de nagyon nem mindegy,hogy valaki városból,vagy faluból jön.Ott egy faluban még mindig kinézik a melegeket,vagy a transzneműeket,városban már elfogadják-ott éltem fél évig,úgy nyilatkozok-.

Én a helyedben inkább megjátszanám a dolgot,legalább nem húzod az idejét és el tudja dönteni,el tudja-e ezt fogadni a pasid,vagy nem.Ha meg nem,vannak ilyen társkeresők,magyar kivitelben is.Azért én sok sikert kívánok!

2017. máj. 19. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!