Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket zavarna ha a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna ha a párotokat az ellentétes nemű "barátja, haverja" ölelgetné, puszilgatná, oda bújna hozzá vagy épp a nyakába ugrálna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 15:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bizonyos határig nem zavarna, mert engem szeret stb... de túlzásba nem kell vinni, az már zavarna és elgondolkodnék. Csak kérdés, hogy hol van az a vonal és miről van szó... mert egy puszi, ölelés, stb... lehet tök baráti és intimebb is.
2010. máj. 16. 18:21
 12/16 anonim válasza:
Ez nem is kérdés...A saját páromat ne ölelgesse csak én...MEg a családja..
2010. máj. 16. 18:48
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

hát én a munkahelyemen minden csajt ölelgetek meg tapizok amennyira a jóízlés engedi ugyhogy lehet rám féltékenykedni

sőt, akár más játékokba is belemegyek ha kell ;)

2010. máj. 16. 18:54
 14/16 anonim válasza:
emiatt szakítottam a pasimmal de aztán rájöttem, mai világban ez már nem megy ritkaságszámba... szinte mindenkinek van egy ilyen "barátja" akár pasi akár csaj az illető. persze ettől még nem fair dolog...
2010. máj. 16. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:
tuti kavarnak a hátad mögött (tapasztalat)
2010. máj. 16. 21:42
 16/16 anonim válasza:
Nem zavarna, ellenkezöleg, felizgatna, én is beszàllnék.
2015. jan. 8. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!