Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tettetek volna ebben a helyzetben? Tűrjem el, hogy nem esik mar jól?
Természetesen nagyon csúnya dolog az, hogy hajlandó neked fájdalmat okozni a saját élvezetéért. Viszont ha én szeretek valakit, akkor nem hagynám kielégületlenül csak azért, mert nekem már nem volt jó. Sok módja van annak... Tehát szerintem neked sem kellett volna hagyni, hogy magának kelljen elintézni a mosdóban...
19/L
Szia!
Természetes, hogy ez rosszul esik neked! Én mindenképp beszélnék vele erről ,hogy oda vissza játszik a dolog. Ha múltkor ő is ott hagyott, akkor miért várja, hogy te is megtedd?
A másik, hogy az el akar élvezni (én is voltam úgy, hogy a párom elment és én is határán voltam ő kiszállt de én magamhoz nyúltam, mert élvezni akartam, de ő nem hisztizett) nem erőlteti rá a másikra. Szerintem itt a kapcsolatban gondok vannak. Én is voltam így, hogy már fájt nekem, de a párom kérdezte,hogy akkor hagyjuk abba? mert nem akarja, hogy fájjon. Ő nem hisztizett, hanem nyalt és én is neki. Szerintem ez a helyzet megalázó. Ritka bunkó és önző ez a gyerek. Gondolom a szex is olyan, hogy annyira beizgat h be tudja tenni és ennyi..na én ekkor lépnék le... csak lyuknak tart. (tapasztalat)
Neked az miért jó, hogy egy ilyen gyökérrel vagy együtt?!
Nem rinyálni kell, hanem elhagyni, mert önző, aki nem fog megváltozni.
Nekem is van, hogy fáj, de akkor a párom kiszáll, és vagy kielégítem máshogy, vagy nem igényli.
Exem volt ugyanilyen, már sírtam hogy fáj, de csak azért is csinálta, mert nehogy már az ő élvezete semmibe menjen.
Az volt az első és utolsó, hogy megtehette velem, mert utána teljesen kiiktattam a szexet, míg el nem tudtam költözni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!