Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tettetek volna ebben a helyzetben?
Baráti társasággal ültünk egy kávézóban amikor hirtelen megjelent egy lány és a párom nyakába ugrott,megölelte szorosan és arconpuszilta. Látszott hogy nagyon örült annak hogy találkozott a párommal, miközben én borzalmasan kínosan éreztem magam mellette. 3 közeli ismerösünkkel ültünk együtt és úgy éreztem hogy megbántottak,megaláztak abban a pillanatban. Miután elment a lány a társaságunkban ülő 2 férfi viccesen elkezdték faggatni a barátom hogy ki ez a jó csaj és miért nem mutatta be nekik.
Mindenki utána úgy tett mintha semmi nem történt volna főleg a barátom. Szerinte ez még "belefér" de ellentétes esetben nem lett volna olyan higgadt.
A legkínosabb hogy a szomszédos asztalon helyet foglaló társaság egyik tagja facebookon bejelölt ismerősnek azonnal, miközben csak látásból ismerem.
Gondoltam arra hogy ha mégegyszer előfordulna akkor felállok és elmegyek. Kikapcsolom a mobilom aznapra.
Nagyon egyszerűen kimagyarázta most a kedves barátom.
nem csak megölelte hanem a nyakába ugrott és megpuszilta
gondolom a szomszédos asztalnál ülő csak beakart probálkozni, látszott az egész jeleneten mennyire nyomasztó és megalázó számomra
Azt nem értem, hogy a párod miért nem mutatott be titeket egymásnak a lánnyal?
Lehetett régi kedves osztálytársa, de akkor miért tett úgy, mintha nem másokkal együtt lenne?
Akkor úgy mondom: van olyan barátom, akinek a nyakába ugranék és megpuszilnám. Ez nálam a barátság kategóriába belefér.
A párodnak viszont tényleg illett volna bemutatni.
Megalázónak csak azért megalázó, mert te annak látod. Hasonló esetben én simán bemutatkoztam volna a nőnek, hogy xy barátnője vagyok, utána kedélyesen elcsacsogtam vele.
Én se értem ezt a szomszédos asztalnál ülő, facebookon megjelölős részt. (Többiek, ti igen?) :D
Kínos helyzetben érezted magad egy idegen lány miatt, és erre fel, a kávézóban szintén egy légtérben levő random ember egyszer csak hirtelen, magától azonnal tudta a nevedet, meg hogy hol talál meg faceook-on? Vagy te kezdtél vele ismerkedni, bosszúból? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!