Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Segitségeteket várom?
Te is egy szerencsétlen vagy, mint itt az oldalon a 90-95%... most mit mondjak? Hogy hülye vagy? Hogy nem szereted eléggé a feleségedet? Hogy lehet, hogy egy hónap után hozzá mentél, mert hülye vagy és csodálkozol magadon? Mit vársz? Jaaa.. tudom... a sok degenerált hülye válaszát, akik annyit mondanak, hogy "hagyd a csajt" vagy azt, hogy "dugd meg azt jóóvan' "...
Vagy mit??? Ez egy degenerált oldal degenerált embereknek... ezt ki kéne írni nagy betűkkel... és azt is, hogy bármi nemű kérdésre vonatkozó válaszok általában a társadalom alsó 10%-ból érkeznek.
figyelj, ez csak egy pillanatnyi lelki zavar nálad. Jó látni, hogy azért tudod, h a családodat kell választanod.
Egy ötletem lenne: igyál sokat, mond el valami csúnyának, és majd tesz róla hogy ne szeresd többé. (más ötletem nincs)
Annak a nőnek keresd meg a rossz tulajdonságait hogy legyen mi elrettentsen... ha már az nem elég hogy családod van.
Figyelj, a család maga az életcél! Ne törődj semmi mással csak képzeld el a jövőt ezzel a nővel és a válás gyötrelmeivel és a gyermekeid sorsát és hamar rájössz hogy a békés öregkor, a gyermekek felnevelése és unokák dajkálása és a stabil családi élet egy odaadó társ mellett az amit igazán szeretnél... Egyszer élsz
Ha már otthagytad a családod nincs visszaút... Előbb vagy utóbb rájössz.
Tiszta szívemből kívánom hogy ne utóbb legyen!
Egy jóakaród
Utolsó vagyok. Szívesen segítettem.
De kíváncsi vagyok, azóta hogy alakult a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!