Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Meg tudnátok bocsátani?
Figyelt kérdés
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Én azt gondoltam egészen eddig hogy ő egy teljesen hűséges férfi. 26 éves én 19. Szóval azért van korkülönbség köztünk. Tegnap megkért hogy vigyázzak én a telójára ( mert ő múlt héten elhagyta. Most nem akarta mégegyszer) Este külön aludtunk , de a telefon ugye nálam volt. Egészen addig nem néztem bele amíg valaki nem hívta már vagy 5-ször. Gondoltam biztos fontos megnézem ki az. Aztán valahogy odáig jutottam h elolvastam a massanger beszélgetéseit. Soha nem tettem még azelőtt ilyet. És igy kb. majdnem rosszul lettem , mikor olvastam mik vannak ott. Sexy autómosós lányokat keresett. Csomó nővel beszélt emiatt. Ezzel még úgy voltam h hát jó nem magának keresi hanem egy rendezvényre. Aztán vagy 10 nőnek irogatta h micsoda bomba , milyen jó nő, mennyire oda van értük. Volt akinek azt irta h ha van nála esélye akkor ott hagyja a szar kapcsolatát (tehát engem ) . Egyszerűen így lesokkoltam. Az exeivel is csomót beszélget. Maximálisan bíztam benne , erre ez így bumm. Nagyon kiakadtam de azóta még nem beszéltem vele. Nekem mindig azt mondogatta h mennyire szeret, meg h jövőre megkéri a kezemet. A nevemre iratott egy autót. Meg amugy sem hiszem h valami nagyon rossz lett volna a kapcsolatunkban. Ti mit tennétek ? Azonnal kidobnátok ? Az a baj h annyira nagyon szeretem h egyszerűen nem bírom a képébe vágni h vége . Vagy mégis meg kéne tennem ? De félek az egyedül léttől is . Köszönöm hogy elolvastátok ! :)
Neked kellene lépned,persze a kapcsolatból kifelé.
Bizonytalan kapcsolatban élni???
De!
Megvárhatod míg ő dob,egy nap,egy hét...
2017. máj. 14. 09:20
12/16 anonim válasza:
szakítani akar. Szakíts vele. Én csak akkor adnék oda telefont így, főleg ha van benne valami.
2017. máj. 14. 09:39
13/16 anonim válasza:
Nem véletlenül adta oda a telefonját, hanem hátsó szándékból, hogy beleolvass és te szakíts vele. Jellemtelen, gyáva ember a barátod. Hitegetett, becsapott, átvert, megalázott-legyen tartásod és önbecsülésed, hagyd ott a fenébe, nem érdemel meg téged.
Fel a fejjel, ne félj az egyedülléttöl, biztos vannak barátnőid, akik melletted állnak.
2017. máj. 14. 09:46
14/16 anonim válasza:
Ez a nyomorék még szélhámosnak is ostoba. Mi az, hogy vigyázz a telefonjára? :"D
2017. máj. 14. 09:53
15/16 anonim válasza:
Semmi kérdés azonnal dobnám! Ez a női mivoltod teljes megalázása! Ne engedd, hogy ennyire eltiporjon! Ha kidobod csak az elején lesz szar! De inkább egyedül legyél mint egy ilyen sz*rházival!
Egy ideig én is féltem az egyedülléttől es inkább éltem egy szar kapcsolatban hét évig! Soha többé nem csinálnám ezt! Sokkal jobban tönkre tesz lelkileg mint az egyedüllét!
2017. máj. 14. 15:00
16/16 anonim válasza:
Rögtön szakítanék vele...úristen!
Szerintem is direkt neked adta a telóját, mert nincs bátorsága elmondani neked hogy nem szeret. Már az én szívem is megszakad ahogy olvastam amit írtál.
Sajnálom, a pasid átver téged. Légy olyannal aki szeret téged, és boldog légy! Ne félj az egyedülléttől, hidd el jobb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!