Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Meg tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Meg tudnátok bocsátani?

Figyelt kérdés
A párommal 9 hónapja vagyunk együtt. Én azt gondoltam egészen eddig hogy ő egy teljesen hűséges férfi. 26 éves én 19. Szóval azért van korkülönbség köztünk. Tegnap megkért hogy vigyázzak én a telójára ( mert ő múlt héten elhagyta. Most nem akarta mégegyszer) Este külön aludtunk , de a telefon ugye nálam volt. Egészen addig nem néztem bele amíg valaki nem hívta már vagy 5-ször. Gondoltam biztos fontos megnézem ki az. Aztán valahogy odáig jutottam h elolvastam a massanger beszélgetéseit. Soha nem tettem még azelőtt ilyet. És igy kb. majdnem rosszul lettem , mikor olvastam mik vannak ott. Sexy autómosós lányokat keresett. Csomó nővel beszélt emiatt. Ezzel még úgy voltam h hát jó nem magának keresi hanem egy rendezvényre. Aztán vagy 10 nőnek irogatta h micsoda bomba , milyen jó nő, mennyire oda van értük. Volt akinek azt irta h ha van nála esélye akkor ott hagyja a szar kapcsolatát (tehát engem ) . Egyszerűen így lesokkoltam. Az exeivel is csomót beszélget. Maximálisan bíztam benne , erre ez így bumm. Nagyon kiakadtam de azóta még nem beszéltem vele. Nekem mindig azt mondogatta h mennyire szeret, meg h jövőre megkéri a kezemet. A nevemre iratott egy autót. Meg amugy sem hiszem h valami nagyon rossz lett volna a kapcsolatunkban. Ti mit tennétek ? Azonnal kidobnátok ? Az a baj h annyira nagyon szeretem h egyszerűen nem bírom a képébe vágni h vége . Vagy mégis meg kéne tennem ? De félek az egyedül léttől is . Köszönöm hogy elolvastátok ! :)
2017. máj. 14. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%

Ha félsz az egyedülléttől, az kapcsolatfüggőség, és nem szerelem.

Gondolom a pasid meg pont azért keresett egy naiv kis 19 évest, mert veletek még ezt is meg lehet csinálni.

Komolyan azon gondolkodsz, hogy velemaradj? Képes vagy ennyire megalázni magad, hogy ne maradj egyedül?

2017. máj. 14. 08:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
"A nevemre iratott egy autót." - nem kell mindent elhinni a gazdag bacsiknak, akik ilyen epesszel idiotasagot csinalnak a tapasztalatlan tini baratnojuknek, hogy hosszabb tavra biztositsak maguknak a lyukat, nehogy unatkozzanak. De ha neked komolyan kerdes, hogy mit kene csinalnod, akkor nyugodtan alazd meg magad ebben a langyos szarban.
2017. máj. 14. 09:01
 3/16 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy én tényleg szeretem. És azt hittem hogy ő is :/ Számomra az eddigi legjobb kapcsolatom volt vele
2017. máj. 14. 09:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Az autóról meg (nem védeni akarom ) de tényleg az utosójából vette , azért hogy el tudjak én is menni hozzá. Aztán lehet h igazatok van :/ csak színjáték volt az egész
2017. máj. 14. 09:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

"Volt akinek azt irta h ha van nála esélye akkor ott hagyja a szar kapcsolatát (tehát engem ) ."

Ez nálam azonnali kirúgás a francba lenne.

2017. máj. 14. 09:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél már balek,ki tudja hányszor d€gott már félre.
2017. máj. 14. 09:10
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a telefont is direkt adta, hogy végre rájöjj milyen alak, és te szakíts ne ő. Esküszöm el tudom képzelni.
2017. máj. 14. 09:11
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Most már csak erőt kell vennem magamon h szakítsak vele .
2017. máj. 14. 09:13
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A 7-es velemenyet osztom. Sztem direkt adta oda telot, mert nem meri felvallalni a szakitast. Egy pillanatig se gondolkoznek h kivagom mint macskat szarni...
2017. máj. 14. 09:16
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Elarult lejaratott hatad mogott csunyat mondott rolad.

Valoszinu ezzel eteti a csajokat sajnaltatja magat szegeny szar kapcsolatban.

Dobd ki a fenebe vigye a kocsijat is.

2017. máj. 14. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!