Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek egy ilyen kijelenté...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek egy ilyen kijelentés után? Mert bármennyire is ideges egy ember azért ilyet nem kellene mondani!

Figyelt kérdés
Barátnőmmel tegnap összevesztünk a lánykérés és a házasság témájában. Mivel ő nagyon szeretné ezeket de olyan "add meg uram de máris" Én szépen mondtam neki, hogy nyár végén megbeszéljük. Addigra nekem is lemennek a főiskolai kötelezettségeim valamint megveszem az autómat. Mire ő, hogy neki már nincs ideje így is elmentek már a legszebb évei (23 évesen!!!!!) és ne tud tovább várni. Ő úgy érzi, hogy egy ku....va mert csak lefekszünk egymással és semmi komolyabb. Mondtam neki oké akkor ha ettől jobb nyár végéig ne feküdjünk le és ne érezze magát annak. Mire az volt a válasza, hogy ha én nem fogok vele lefeküdni akkor majd más fog. Nálam ez annyira kicsapta a biztosítékot, hogy az valami eszméletlen. Hogy lehet már ilyet mondani amikor elvileg a másikat szeretjük?

#efefefeve
2017. máj. 13. 13:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A kérdés elolvasása után rögtön az fogalmazódott meg bennem, amit a 14. hozzászóló irt.

Valamilyen szinten megtudom érteni a barátnőd is, mivel én is nőből vagyok. Azzal, hogy neki már nincs ideje arra utalt, hogy családot szeretne, biztosra akar menni, hogy te is komolyan gondolod vele és nem csak úgy elvagy mert nincs jobb. Szeretné tudni, hogy vele akarod-e leélni az életed, vagy sem, mert ha nem akkor menjen és még most keressen magához valót.

Téged megértelek olyan szempontból, hogy nem vennéd félvállról a házzaságot és tudod,hogy meg kell alapoznotok rendesen. Viszont ennek a témának nem kellett volna ilyen marcangolásba átmennie, hanem szépen elkelett volna mondanotok egymásnak hogyan gondolkodtok erről.

Amúgy meg nálunk is volt hasonló, mikor felmerült a dolog, ő is épp azzal jött, hogy hát hogyan házasodjunk ,mikor se saját ház, se elég pénz.

Azt viszont megérthetnétek, hogy az eljegyzés/házasság nekünk(akik tényleg szeretünk) nem abból áll, hogy rögtön kész házat és egzisztenciát várunk magunk alá! Attól még ugyanúgy szépen ketten épithetünk tovább, annyi különbséggel, hogy kicsit megnyugszik a lelkünk, hogy tényleg minket akartok és mélyiti az összetartozás élményét.

Nyugodjatok le szépen, ha kell, mégegnyszer higgadtan beszéljétek át. Ha tényleg vele gondolod komolyan akkor eljegyezheted, aztán szépen kialakul a többi is.

2017. máj. 14. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!