Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott kapcsolatta lehet valamit kezdeni?
Mikor beszélgettetek utoljára őszintén és nagyon mélyen egymással? Bármiről?
A hosszan tartó kapcsolat egyik titka a mély és őszinte beszélgetés bármikor és bármiről.
kölcsönösségen múlik minden
látod? egyszerű a kulcsa az egésznek: beszélgetés hosszasan mindenről őszintén
Az a baj, hogy egy kapcsolathoz két ember kell.Ha ő nem partner ebben, akkor nem tudsz mit tenni.
Szerintem ne hagyd, hogy tovább rabolja az idődet.
Találj olyat,aki minden téren hozzád illik.Kár lenne több évet kidobna a kukába mellette.
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció.Ha ez nincs rendben és kb sosem működött, akkor én ennek véget vetnék.
Valahogy minden kérdés alatt ott vannak a "szakíts vele, úgy minden jobb lesz" kommentek. :D
Hát szerintem azért várd ki, amíg letelik ez az egy hónap, és többet lesztek együtt (ha jól értettem). Lehet, hogy úgy lesz időtök beszélgetni, egymásra figyelni, újra ráhangolódni a másikra.
Persze ha tényleg csak lefelé visz az út, akkor szakítani kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!