Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha a pasitok a hónaljatokat nyalogatná, szagolgatná?
Ha ez izgatná?!
Szerintem ez beteges,normális ember nem csinál ilyet. Amúgy is a deo keserű lehet szerintem,nem nyalogattam még... :D
Betegesebb volna, ha pasim lenne D:
30/f
Nem az én világom. A szagolgatást valamilyen szinten még megértem, nekem tetszik a barátom testszaga (nyilván nem egy kemény fizikai munkával eltöltött 12 órás műszak után), van hogy úgy helyezkedek, hogy jobban érezzem.
A nyalogatás meg: hihetetlenül csikis vagyok, szerintem nem találná izgatónak ha véletlenül szemen könyöklöm.
"Amúgy is a deo keserű lehet szerintem,nem nyalogattam még... :D"
Vegyél neki is egy deot és meg van oldva a problémád, csalogassa azt.
Különben, én is szeretem a párom illatát, minden hol. Viszont, csak is, ha nincs bekenve, fújva semmivel.
Én férfi létemre írok, mert érintett vagyok a kérdésben. Bevallom, extrém illat-mániában "szenvedek", imádom a barátnőm természetes hónalj-szagát, ízét, és minél erősebben érzem, annál jobb. Eleinte furcsállotta, amikor extatikus gyönyörrel befúrtam az orrom a hóna alá, hosszan, mélyeket sóhajtottam így, és ha kettesben voltunk, finoman lenyaltam róla az izzadságát, de később, ahogy látta, ez mennyire izgat engem, neki is tetszeni kezdett, és engedve a kérésemnek, már sosem használ stiftet, dezodort. A szagoknak ősi szerepe van a párválasztásban, a genetikai kompatibilitás meglétére vagy hiányára utal a másik nem illatának vonzó/taszító mivolta.
A mai profitvezérelt, beteg, test- és lélektorzító társadalom diktálja, hogy mindentől undorodjatok, ami természetes, csak az legyen jó, amit pénzen tudtok megvenni. Ne dőljetek be ennek, ne vegyipari termékeket szaglásszatok, inkább azt, akit igazán szerettek! Ha igazán szeretitek, a szagát is szeretni fogjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!