Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotoknak lenne egy ilyen lány barátja?
Figyelt kérdés
Évek óta jóban vannak, nem történt köztük semmi. De a lány napi szinten benne van az életében, ingyen beszélnek telefonon, ezért sokszor hívja, messengeren is írogat neki. Mindent tudnak egymásról, ha történik valami a párommal neki és nekem is elmondja. Ha nem tud dönteni pl. hogy milyen ruhát vegyen, lefotózza és neki is és nekem is átküldi. Ismeri a barátom családját és a munkahelyén is pár embert, teljesen közös a baráti társaságuk. Feljár a barátom lakására, kocsikáznak együtt, vásárolgatnak. A múltkor egy másik városban volt mindkettőjüknek dolga, elvitte a lányt, majd megvárta és hazahozta. És persze ne ilyen bányarémet képzeljetek el, kicsit kihívóan is öltözködik. A barátomnak mondtam, hogy zavar ez a helyzet, ő azt mondta hogy nem fogja az egyik legjobb barátjával megváltoztatni a kapcsolatát. Egyszer ajándéka is ugyanazt a dolgot vette nekünk, bár én kaptam mellé pluszban még mást is. Szerinte ezeknek a dolgoknak "nincs jelentősége". Mit tegyek, teljesen ki vagyok borulva.2017. máj. 8. 17:00
21/36 anonim válasza:
"Érdekes a környezetemben egyik komoly kapcsolatban vagy házasságban sem jár el egy másik nővel folyamatosan a férfi, szépen is nézne ki" Nem csak a te környezetedben, máséban sem. Apád, anyád, meg a vízvezetékszerelő sem csinál ilyet, úgyhogy nem benned van a hiba. Kamaszkoromban éltem át hasonlót, felnőtt emberek azért már nem szoktak így összenőni az ellenkező nemű barátjukkal.
22/36 anonim válasza:
Halat adok hogy az ej közel 30as baratom nem ilyen bunko es eszetlen. Ne felj ha nekem ilyet mondott volna, paros labbal rugnam ki. Nem birnam ha ugy viselkedne egy barattal. Ne haragudj de szerintem tuti dugja, nekem ez jott le.
Ne alazkodj mar meg ennyire. Te nem vagy annyira fontos mint a masik csaj, ezt mutatja hogy nem lazit a kapcsolaton. Ugyhogy sajnalom, ez nem lesz hosszu eletű..
23/36 anonim válasza:
Most olvastam a valaszodat kerdezo, es okadek ez a pasi...
24/36 anonim válasza:
Na mizu ki dobtad már?
nagyon remelem hogy igen
25/36 A kérdező kommentje:
Hát, igazából felhívott és mondta hogy nem igazán férek bele az életstílusába...meg már nincs kedve az egészhez. Mondtam neki, hogy akkor viszont látásra, nekem nem is kell ilyen élet! Most nehéz, de hosszútávon biztosan jobb lesz, mert szerintem a fele dologról sem tudok ami a hátam mögött ment :( És a legdurvább, hogy egyáltalán nem érzékelte, hogy nem normális amit csinál, és hogy rajtuk kívül senki sem csinálja ezt...fel sem fogta :(
2017. máj. 11. 12:44
26/36 anonim válasza:
Hidd el jobban jártál. Most nem úgy tűnik, de ez igazából happy end. Ne búslakodj sokáig. :)
27/36 anonim válasza:
Nagyon sajnallak. Miatta dobott teged. Nem er ennyit ez az ember :(
28/36 anonim válasza:
Fel a fejjel!! Hidd el jobb lesz igy neked nem kell többet izgulnod mikor csal epp meg nem kell szenvedned, ezen biztos hogy fog segíteni az ido mer nem volt valami normalis igy. a kapcsolat hidd el találsz jobbat!!
29/36 anonim válasza:
Meddig is voltatok együtt különben?
30/36 A kérdező kommentje:
8 hónapot... De az eleje abszolút nem így indult, csak szépen lassan, fokozatosan kiderült, hogy ez a nő mennyire benne van az életében.. Egyébként szerintem sokat is ivott pl. heti háromszor minimum ebből egyszer rendesen be is rúgott... Meg volt, hogy a megkérdezésem nélkül elhívta valahová más fiú haverjait is, ami eredetileg közös programnak indult, de szerinte attól, hogy ott vannak a barátai az ugyanolyan közös program.. Olyan mintha nem akarna felnőni vagy nem tudom.... Nekem is vannak barátaim, heti egyszer jól esik beülni valahová meginni valamit meg jót beszélgetni, de szerintem egy kapcsolatban a másikra kellene elsősorban koncentrálni, nyilván a barátokat sem elfelejtve. Azt is mondta most a végén, hogy nem szerelmes, mert nem tud.....
2017. máj. 12. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!