Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok hozzá, ha a párotoknak lenne egy ilyen lány barátja?

Figyelt kérdés
Évek óta jóban vannak, nem történt köztük semmi. De a lány napi szinten benne van az életében, ingyen beszélnek telefonon, ezért sokszor hívja, messengeren is írogat neki. Mindent tudnak egymásról, ha történik valami a párommal neki és nekem is elmondja. Ha nem tud dönteni pl. hogy milyen ruhát vegyen, lefotózza és neki is és nekem is átküldi. Ismeri a barátom családját és a munkahelyén is pár embert, teljesen közös a baráti társaságuk. Feljár a barátom lakására, kocsikáznak együtt, vásárolgatnak. A múltkor egy másik városban volt mindkettőjüknek dolga, elvitte a lányt, majd megvárta és hazahozta. És persze ne ilyen bányarémet képzeljetek el, kicsit kihívóan is öltözködik. A barátomnak mondtam, hogy zavar ez a helyzet, ő azt mondta hogy nem fogja az egyik legjobb barátjával megváltoztatni a kapcsolatát. Egyszer ajándéka is ugyanazt a dolgot vette nekünk, bár én kaptam mellé pluszban még mást is. Szerinte ezeknek a dolgoknak "nincs jelentősége". Mit tegyek, teljesen ki vagyok borulva.
2017. máj. 8. 17:00
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon durva, hogy vannak barátai! :o tiltsd el tőlük, biutos akkor megjön a meghottség -.-
2017. máj. 8. 21:50
 12/36 anonim ***** válasza:
Nekem ez már sok lenne. Döntsd el, hogy szeretné-e hármasban egy kapcsolatot vagy kiszállsz most már belőle. Egész nap kapcsolatban vannak ráadásul még ugyan olyan ajándékot is kaptok? Mintha egyformán kezelne titeket. Az ultimátummal nem mész semmire, egy ideig megoldja talán. Én a helyedben lelépnék, mert ez a három személyes kapcsolat eléggé megalázó. Ha egy kicsit is szeret, akkor ettől megijed de ha nem jön utánad, akkor tudod hogy jól döntöttél.
2017. máj. 8. 22:34
 13/36 anonim ***** válasza:
Szerintem kell egy határ, ami még mindkettőtöknek oké. Én lány vagyok és van egy fiúbarátom, akivel évek óta mindig ott vagyunk a másiknak, sokszor segítettünk már egymásnak, mivel saját lakása van és közel a sulimhoz fel szoktam menni hozzá egy-két hetente és telefonon is sokat beszélünk, Whatsappon pedig napi szinten. Eljárunk együtt bulizni is és vásárolni is, ha épp úgy tartja kedvünk. A baráti társaságból is ismerünk jó pár embert, egymás szüleit és családját is ismerjük. Ehhez hozzáteszem, hogy van barátom, aki minderről tud, ismeri is ezt a fiúbarátomat és soha nem volt ellene kifogása (oké ez fordított helyzet). Viszont a barátomnak is van lány barátja, akivel egy szakra járnak az egyetemen, napi szinten beszélnek és a koliban találkoznak is. Viszont ez mindkettőnknek belefér, nyilván ha állandóan a nyakára járna a lány, akkor abszolút nem tolerálnám, de amíg a kapcsolatunk stabil és nem zavarja meg az életünket addig nem fogom azt mondani, hogy barátkozhat vele, mert én tudom milyen az, amikor egy lány elveszi a legjobb barátodat. Szóval beszéljétek meg rendesen, mi az ami neked oké és mi az ami neki. Legyen egy közös határ, amit még megengedhettek magatoknak.
2017. máj. 8. 23:12
 14/36 anonim ***** válasza:
18%
Lehet, én vagyok fordítva bekötve, de engem ez nem zavarna. Egy olyan dolgot nem láttam benne, ami miatt én féltékenykednék. Én hiszek abban, hogy van fiú-lány barátság vonzalom nélkül is, és ha behelyettesítjük pasival, tökre nem lenne senki sem kiakadva. Én nem vagyok féltékeny típus, a páromban megbízom, és nem is várnám el, hogy évek óta tartó barátságot megszakítson, mert épp rám jött a bolondóra.
2017. máj. 9. 10:59
 15/36 A kérdező kommentje:
Senki sem mondta, hogy szakítsa meg vele a kapcsolatot, és hogy rám jött a "bolond óra". Nem tudom te mit szólnál, ha pl. ott lennél a párodnál és odahívná ezt a nagyon jó barátot is. Vagy alig lenne közös programotok mert ott a csaj is. Vagy ha te dolgozol és nem veszi fel a telefont, és három óra múlva hív vissza mert a lánnyal volt. Vagy a te barátaiddal lenne programja és sunyiban kivonulna felhívni a csajt. Vagy kitalálnál egy programot, aztán felhív hogy pont a lánnyal azt csinálja, pedig tudja, hogy neked is lenne hozzá kedved. Ez is belefér?
2017. máj. 9. 12:10
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Neked ez a véleményed, nekem meg az. Ennyi. Igen, szerintem belefér, ha barátok. Gondolom, azért titkolózik, mert tiltani akarod meg nyafogsz. Az egyetlen probléma, amit látok, az az, hogy nem mondja meg neked, hogy irritálja a féltékenységed, inkább kummant.
2017. máj. 9. 12:17
 17/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem te már eldöntötted, hogy mit akarsz, csak még félsz meglépni. A válaszok egyöntetűek. Lépj most, különben a szülőszobában is édeshármasozhattok.
2017. máj. 9. 12:51
 18/36 A kérdező kommentje:
Van tapasztalatod esetleg a témában? Változtatni nem akar, úgyhogy muszáj leszek kilépni. És én nem azt kértem, hogy szakítsa meg a kapcsolatot, csak nem tudom, hogy heti egy nap, miért nem elég, hogy kidumálják magukat. Miért kell mindent tudnia a csajnak? Ha társasággal megy el akkoris ott van, ha egyedül akkoris, ha én ott vagyok akkor facebookon ír neki vagy hívja. Nem tudom, hogy velem vannak problémák vagy tényleg vannak olyan nők akik ezt tolerálják?
2017. máj. 9. 12:57
 19/36 A kérdező kommentje:
És nekem is vannak fiú barátaim, de nem így. Nem járkál fel a lakásomba egyik sem, és nem is kocsikázok velük város szerte amikor a párom dolgozik.
2017. máj. 9. 12:59
 20/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egy szerelmes férfinak miért kell ennyire egy másik nő az életébe..... szerintem azért mert nem szerelmes. Érdekes a környezetemben egyik komoly kapcsolatban vagy házasságban sem jár el egy másik nővel folyamatosan a férfi, szépen is nézne ki... Az az egy baj van, hogy én szeretem.
2017. máj. 9. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!