Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme személyesen elbeszélgetni olyan nővel aki nem írt vissza társkeresőn?
Írtam egy nőre társkeresőn és nem írt vissza, ok nem jöttem be neki de tiszteljen meg annyira hogy egy nemet odaír.
A csajt láttam már személyesen és tudom hol dolgozik. Kicsit elbeszélgetnék erről a dologról vele. Mi a gond velem.. Miért nem jövök be neki stb..
Jó ötlet ez?
"Mivel lenne jobb ha visszaválaszolná, hogy bocsi de nem jössz be nekem, semmivel...."
Az hogy EMBERSZÁMBA vett......
Múltkor kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban, de te nem válaszoltál, nem reagáltál, ergo nem vettél emberszámba, szóval most jól kinyomozom, ki is vagy te, és megkereslek, és jól megtanítalak az illemre (x másik gyk-sal együtt, akit szintén merészeltél nem emberszámba venni)! xD
Idióta...
7es vagyok.
Neked az hiányzik, hogy még ilyen, egyébkén negatív kicsengésű dologgal is simogassák a lelked.
Ez pont olyan mint amikor elsétálsz egy hajléktalan mellett és(ha ő ném kér aprót szóban csak egy tábla van előtte) ő rádripakodik, hogy legalább szólalj meg, hogy nincs apród.
Szemelyesen is meggyozodne arrol,hogy helyesen dontott:)
Kuldj ra verolegenyeket es lyukaszd ki a kocsigumijait,ha mar....:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!