Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Hogy viselitek, hogyan reagáltok, ha párotoknak dühkitörése van?
Ez több dologtól függ.
Ha most először történik, és jó sokáig nem, akkor utána próbálnám megnyugtatni, segíteni neki. Vannak, akik nem kezelik jól a stresszt, a nagy nyomást, és egy idő után szimplán betelik a pohár náluk, és az egészet egyben adják ki magukból. Ha ez ritkán fordul elő, igyekeznék segíteni neki stresszkezelési technikákat keresni/tanulni/alkalmazni, hogy hosszú távon jobban legyen.
Ha ez rendszeres, elküldeném egy pszichológushoz, ha erre nem hajlandó, akkor meg szakítanék, mert nem vagyok senkinek sem a lábtörlője, hogy rajtam vezesse le a haragját.
Ja, mondjuk ő nem velem ordibál, meg nem nekem magyaráz, csak úgy magában morog, engem nem érintenek az ilyen kattanásai.
2-es
Nincs ilyen. Ha nagyon dühös, akkor legfeljebb káromkodik egy cifrát.
Végtelenül nyugodt ember. Sose agresszív.
Sehogy. Nekem sincs dühkitörésem, akkor a páromnak se legyen.
Mindenkit ér negatív dolog, megbántanak, van, h tehetetlennek érzi magát az ember. Ilyenkor megnézem én mit tettem bele, a megbántó milyen ember, aztán kiagyalom a megoldást ill. azt, h melyik polcra tegyem. A csapkodás, kiabálás a dedóba való.
Te ostoba vagy, amiért nem dobtad még ki. Nem normális, ha valaki OK NÉLKÜL letép egy szekrényajtót! Vagy majd akkor is véded, ha téged ver meg?! Hát, hajrá, az ilyen belerúg ebbe-abba után szokott lenni, hogy a másiknak megy.
Kérdésedre válaszom: nem, nem szokott dühkitörése lenni, néha a game felbxssza, de akkor is morog, meg anyázik, ez a max.
Az exnek volt, kis semmiségek miatt csapdosott, felrúgott dolgokat - itt kezdtem gondolkodni a szakításon, mert aki ennyire nem tudja kezelni az indulatait, annak nem lesz jó vége.
Hát nagyon irigylem azokat, akiknek olyan párja van, akivel mindent meg lehet szép szóval beszélni és kordában tudja tartani a dühét, mert én is ilyen vagyok.
Azt nem hagynám, hogy fizikailag bántalmazzanak, szerencsére ez még soha nem történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!