Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a férfiak? Valaki volt hasonló helyzetben? Mit tegyek? Igaz?
És hogyan gondolod ezt a segítséget?
Ajánljunk magánnyomozót?
Olyan nincs, hogy minden férfi, vagy minden nő, vagy minden kétszemű ilyen, vagy olyan.
Én is sok nővel csetelgetek, néha elég bizalmas dolgokról és elég sok nővel (és férfivel ) találkozok, beszélgetek.
Soha nem tagadom le, hogy kapcsolatban vagyok, az szerepel is az adatlapomon.
Akiről úgy látom, hogy ennek ellenére nyomulna, azt meg letiltom, néha kacagunk egy jót rajta a párommal, bár annyira nem érdekes.
A te esetedben meg érdemes volna beszélni erről, mert a nő biztosan akarja... szóval újságold el, hogy azt hallottad XY-tól, hogy ti csak barátok vagytok, ő ezt hogy látja?
Majd látod a reakcióján....
(persze, lehet manipulálni egy jpg-t is), de 100-ból tán 2-3 tudja, és ahhoz tényleg komoly motiváció kell. Szóval ne hallgass, ne rágódj - tiszta vizet a pohárba!
Dehogy ilyen minden férfi!
Én spec nem irkálok ismeretlen nőknek, sőtt ismerősöknek sem.
Ha haverkodni akarok arra ott vannak a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!