Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak miért beszélnek a fiatal nőkkel úgy, mintha azok fogyatékosok lennének? Nem új a probléma. Koruknál fogva okosabbnak hiszik magukat? L19
Nem fogyi vagy, csak keveset tudsz. Ha hiszed, ha nem.
Ennyi az egész.
Namost azt tudom csak mondani, hogy inkább fogyizzon le, mint kezetcsókoljon, udvariaskodjon és a hátam mögött kis krvnak nevezzen az ivócimborák és a dagadt/savanyú felesége előtt, ez is jellemző.
A fogyizásnál legalább tudod magad mihez tartani, az utóbbi lehet sosem derül ki.
A fogyatékos fiatallal beszél úgy egy idősebb, mint egy fogyatékos fiatallal.
30/f
Okè, de minek vagy olyan pasival, aki fogyatékoskènt beszèl veled??? Ha nem tisztel a pasid, dobd ki!
Pl.ez is az èrettsèg mèrcèje, hogy nem hagyod magad fogyatékosnak tekinteni.
Vagy van valami, ami miatt mègis elviseled ezt??? ☺️
Sok 19 éves úgy viselkedik vagy nyilvánít véleményt hogy a fejemet fogom: Úristen, mit csinált ez az elmúlt két évtizedben?
Nos, őket nem tudom komolyan venni.
Persze ne általánosítsunk, van akivel élvezet a társalgás bármiről, mert nem "ez jó, az meg s..r" véleménye van dolgokról, hanem sokkal árnyaltabban fogalmaz és érvekkel támasztja alá az álláspontját.
#7, én idős férfi vagyok és nem beszélek úgy emberekkel, mintha fogyatékosok volnának. Fiatal nőkkel sem.
Amiket az a pasi mond, abból nekem az jön le, hogy egy üres fejű debil.
De mi kényszerít rá, hogy hallgasd? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!