Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ahoz ha élelmiszerboltos lennél de a gyereked parja masik boltba jarna?
A parom szulei boltosok abban a faluban ahol elunk. Én sosem jartam abba a boltba, draganak is talalom.
A parom allandoan magyaraz, hogy en miert a sparba jarok vasarolni.
Szerintetek nekem kotelezo lenne abba a boltba jarnom ami az ovek?
Mondjuk, a pincemestert/jóbarátot és az efféle szemeteket tudnám javasolni a NÉBIH-nek, de tán még Szaddamnak is - ha még élne. Light vegyifegyver-kategória.
Szóval az a helyzet, hogy ha nem muszáj, akkor biza nem kizárólag a pénztárcát kellene nézned: az élet sokkal bonyibb annál, hogy "mi, hun occóbb".
Azt gondolom, hogy a saját pénzedet ott költöd el ahol akarod.
A kisebb boltok jellemzően drágábbak, viszont közelebb vannak - ezen nincs mit magyarázni. Ha nem tiszta számukra akkor magyarázd el nekik, ne a te pénzeden akarjanak élősködni. Ha félreteszik neked a két legszebb almát akkor még oké, de hogy drágábban vásárolj náluk mert a párod szülei...hát nem tudom.
Ha már a kisboltoknál tartunk, hallgassátok egészséggel.
Szerintem nem egészséges, ha egy párkapcsolatba üzleti szálak keverednek.
Annyit gondolom nem vásárolsz, hogy a bolt szempontjából életmentő, vagy akár kimutatható volna.
Ezt elvárni meg elég gáz. Most a párod téged szeret, vagy a szülei profitrátáját? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!