Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért nem hitte el hogy még szűz voltam? (bővebben lent) nagyon bánt hogy nem hisz nekem.
kb 1-1,5 hónapja vagyunk együtt, nemrég megkérdezte h szűz vagyok-e..én őszintén válaszoltam neki hogy igen..,tegnap volt az első pettingünk…de aztán le is feküdtünk.azért feküdtem le vele ilyen hamar mert ilyet még egyik barátomnál sem éreztem., mert nagyon szeretem és ő is engem, de ő szex közben megkérdezt h nem-e akarok neki mondani vmit….én azt mondtam h nem…aztán a végén megkérdezte h tényleg szűz voltam-e mert neki még nem volt olyan szűz barátnője akinek ne vérzett vagy ne fájt volna….;( :S ezek szerint én „kivétel” voltam nála:˙(..és nekem úgy tűnt h nem hisz nekem..;( ez nagyon rosszul esett;( mert sztem a kapcsolat alapja a bizalom.utána már hiába erősködött h hisz nekem…ezekután vhogy nem tudtam neki elhinni..;( :S
én 17/L
a barátom 19 hamarosan 20
minden lánynál a szűzesség elvesztés szabály szerűen vérzéssel vagy fájdalommal jár? Ha egyik sincs és esetleg tágabb a lány hüvelye(az előző kapcsolatainál a sok petting miatt) akkor az a lány már tuti h nem lehet szűz ezek szerint? :’((:S:|
légyszi írjátok le a véleményeteket és kort is írjatok
köszi a válaszokat.
eddig mindenben teljes volt a bizalom...de ezekután..:( ... nagyon nagyot csalódtam benne..:(((( ezt nem néztem volna ki belőle...:(
Azért vannak akik nem véreznek, holott tényleg akkor veszítik el a szüzességüket (egyes népeknél a fiatal lányok e miatt gyakran vesztették életüket, mert ez volt a "próba" hogy vérzik-e....)
Az meg hogy a barátod nem hitt neked több okból is fakadhat. Pl: ku.rvás vagy, vagy csak úgy öltözködsz, hallott pletykákat, nem úgy viselkedtél, nem bízik benned, stb.. Honnan a francból tudjuk? o_O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!