Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha foglalt embert szeretek?
Egyszer már feltettem a kérdést, de csak leosztást kaptam. A helyzet az, hogy a nővérem legjobb barátnője egy nővel van együtt. Én nem vagyok leszbikus, de a lányok is érdekelnek (bár még nem voltam lánnyal) és eddigi életem során mindig olyan nőről álmodtam, mint amilyen Ő. Komoly, egyszerre közvetlen és zárkózott, művészi, jó humora van, fiús, de szép és nagyon vonzó. Ő nem tudja, hogy én mit érzek, a barátnőjét szereti, valószínűleg azért, mert nagyon szép. A baráti találkák, programok miatt mindig látom és már nagyon nehéz így. Minden mozdulata, mondata annyira lenyűgöz. A legfájóbb az, hogy ők ketten látszólag jól megvannak, meg a lány, akit szeretek olyanokat mond a barátnőjéről, hogy "leggyönyörűbb nő" stb és ilyenkor mindig a szívem szakad meg. Nem merek lépni, mert akkor a nővérem is nagyon kiakadna rám, de ebbe fogok beleőrülni. Mit tehetnék ezek után? Lehet, önző dolog, de nekem is jogom van a boldogsághoz és annyira fáj, hogy egy velem egykorú lány, aki mindent a külsejével próbál elérni, megkaphat egy olyan embert, akire én már évek óta várok.
20/L
Felejsd el...
Egyébként most azt várod,hogy biztassunk,hogy tegyél tönkre egy családot?
"de nekem is jogom van a boldogsághoz"
ez akkora kamu szöveg, csak megerősítést vársz egy hatalmas f*szságra. Tedd hát, ha ezt akarod. De ettől még szajha vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!