Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtettem és most annyira lelkiismeret furdalásom van. Mit gondolnátok az ő helyébe? Neki nem fáj ha megteszi nekem meg igen . és mi a ti véleményetek?
év elejje ota bevagyok zúgva osztályátrsamba.. elég jól el is vagyok szájrapuszik, ölelések, stb... és így tegnap megtettem valamit mással amit nagyon megbántam... adtam egy másik osztálytársamnak egy szájrapuszit.. 3 szál cigiért...és szerintetek akibe bele vagyok zugva az mit szólt? és nektek mi a vélemyénetek rólam? nagyon megbántam :(azért tettem meg mert a fiú akibe szerelemes vagyok az meg minden nap rajtam kivül 3 lány seggét fogdossa.. meg sokak szerint csak kihasznál... szóval.. én nagyon de nagyon sokat sirtam a fiú miatt mert h ő rajtam kivül még másokat is ölelget... ezért akartam megtenni... bosszubol.. :S bár nekem nagyon fáj... neki ugy tünik nem szokottt..
16 / L Kecskemét..
Elég gyerekesek vagytok... Keress egy értelmes fickót és nőlj fel hozzá. Nekem ennyi idősen eszembe se jutna ilyen hülyeség. Am meg két doboz cigiért mi jár?....
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!