Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha emiatt teljesen kiábrándultam és nem tudok már úgy nézni a páromra ahogy előtte?
Nekem kakiszexen kívül nem jut eszembe olyan, amitől szakítanék a barátnőmmel. Ha az neki tetszik vagy bevállalom vagy nem, de kiábrándulni nem hiszem. Ez nem olyan dolog amiről tehet és nem olyan dolgok, amikkel bárki másnak vagy magának ártana.
Ezt csak te tudod eldönteni, hogy normális-e, de szerintem inkább rólad mond el a kiábrándulásod valami olyasmit, hogy mégiscsak van valami erős gátlásod, amit vagy elfogadsz és szakítotok, vagy megpróbálsz utánajárni és megszüntetni, saját érdekedben, de sok energiát beleölve, és talán felbolygatva az életed.
"nem vagyok prűd, aki csak sötétben és misszionáriusban, de besokaltam. "
Akkor mégis mi vagy ?
Azért olvasd már vissza magad főleg hogy te is írtad nem bizarr dologról van szó !
Már ne is haragudj de szerintem tipikusan az a nő vagy aki azt hiszi nem prűd PEDIG AZ !
Miért utolsó, szerinted csak az emberi végtermék a bizarr a szexben, és nincs más amit átlag ember nem tart normálisnak?
Szerintem nyilvánvaló hogy nem egy kis kikötözésen vagy segédeszköz használaton akadtam ki ennyire
Nm, de elg prűd vagy :D
Mellette ostoba is... nem baj, jobb lesz neki nélküled.
Bocsánat, én írtam az előző előttit, csak úgy tűnik, gépen másik reggel voltam bent.
Jolvan, provokátor vagy, nem foglalkozom veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!