Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasi 31 felett, aki helyes és gyúr és még hűséges is? mert a párom ilyen, csak szakítanom kell vele, és találok én mégegy ilyet, vagy ő volt az egyetlen?
a gyúrást nem úgy értettem, mint arnold schwarzenegger
nem izomagyú, 120 kilósakat
nos van ilyen????
"Van pasi 31 felett, aki helyes és gyúr és még hűséges is? mert a párom ilyen"
te tényleg elhiszed, hogy hüséges??? föleg azok után, amiket leírtál... ne áltasd magad!
mivel saját magát szentként állítja be, önmagáról alkotott képe dőlne össze,ha megcsalna - előtte tuti kidobna
előző bnőit sem csalta meg
de nekik is gondjuk volt azzal, hogy mindenkivel flörtöl
túl nyitott a srác
A megfogalmazásodból gondoltam,hogy tini vagy.Bocsesz:)
Akkor nem értem miért engedi el a kezed.Öltözködésben, passzoltok?Csak azért mert nálam,már becsúszott,egy két nagyon jó csaj,csak hát az öltözködési stílusuk számomra vállalhatatlan volt.
miatta lettem szőke szexis csajból, edzőcipős barna egér
semmi baj az öltözéssel, szerintem a csajoknak nem akarja kifejezni, hogy szereti a bnőjét, vagy hogy egyáltalán van bnője
szóval mindig úgytesz, mintha egy havernővel lenne együtt, senki nem vágja le, hogy ez szerelmespár.
és csak szerintem szüksége van az elismerő pillantásokra azért csinálja és lesz*ja, hogy nekem ez hogy esik
nem csal meg.
ha mindennap látni akarom, mindennap látom
most is átmehetnék, csak nekem kellene megint bocsánatot kérni,egy kisebb vita miatt, és nekem van igazam és azért se fogok!!!
de éjjel-nappal velem lenne, én nem bírom.
de úgy fáj minden tőle
és mégis úúúgy szeretem őt
és ő minden álmom
és nem értem miért kapom én ezt?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!