Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom jelentkezett egy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom jelentkezett egy több napos nyaralásra, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: adott egy egyetemista kapcsolat, ami néhány hónapja tart (pontosabban 3, nyárra ez 5 hónap lesz (júliusra)). A baratom közölte ugyan, hogy megy majd el nyaralni egy országba, de ezt olyankor mondta amikor nem volt lehetőségem konkretan rákérdezni. Most hála vagy nem, de a Facebooknak köszönhetően megtudtam, hogy ez egy több napos úgynevezett party nyaralás full idegen emberekkel.

Na mármost több esetben is elgondolkodtató a dolog, de az elsődleges probléma hogy nem engem nem hívott el. A második, hogy egy barátja sem megy, tehát o egyedül lesz ott. Kerdezem en most, hogy ebben a helyeztben mit kene gondolnom es tennem? Említsem meg neki es kérdezzek ra, hogy engem miert nem hívott, vagy esetleg minek megy?

Bízom benne, talán o az elso baratom akiben teljesen megbízok, de ez nagyon elbizonytalanitott, mert megis mit lehet ott csinálni? Hat persze, hogy csajozni, ráadásul meg sem tudnam mert idegenekkel lesz egy idegen országban, ahol simán mondhatják hogy 'ami ott történt ott is marad'.

Ti a helyemben mit tennétek, vagy mit mondanatok a parotoknak? Nem ertem az egesz szituációt, hogy ezt miert...

2017. máj. 2. 19:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a 6-os és 8-as válaszoló véleményét. Nekem sem normális, ha egy friss kapcsolatban a felek külön szeretnének menni nyaralni, de ha másnak jó így, hát tegye. Túl sok reményt nem fűznék a kapcsolathoz, az biztos. Mi a párommal néhány hét után terveztünk közös utazást, nem bántuk meg....egyikünk se vágyik külön nyaralásra/utazásra és ennek semmi köze rózsaszín ködhöz, meg féltékenykedéshez vagy ehhez hasonlókhoz.
2017. máj. 2. 22:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Beszeltel vele?
2017. máj. 3. 17:55
 13/15 anonim ***** válasza:
77%
Mi is egy honap utan kozosen mentunk Sumegre meg hozzajuk 2 napra. Nem kulon jarkalni mindenhova. Nyaron elmentun 1 honapra kettesben. Nem kulon kulon, oda ahol sok ringyo van, jo piasan drogosan ramasznak az emberekre. Nem kell bemutatni meg szentlelkesdit jatszani. Mindannyian tudjuk mi tortenik azokon a bulikon, fesztivalokon. :)
2017. máj. 7. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Meg nem beszéltem vele, mert nem tudtam felhozni mint témát, anélkül hogy azt hinne féltékeny vagyok.
2017. máj. 12. 09:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Na én leszek a lepontozott!!! Mint a nevem is mutatja a konzervativ értékrendeket vallom a szerelemben. Ámde! 31éves ffi vagyok gólyatáborban összejötrem egy lánnyal az ő diplomaosztója januárban volt oda màr mással ment de együtt szilvesztereztünk még....Szóval a fősulis években 2hónapot leszámìtva, "hàzas ember voltam". Szerettem komolyan gondoltam. Egyedűl lettem, rájöttem kimaradt a tipikus bulizós főiskolás élet az életemből (el el jàrtunk ide oda de

..)amit bánok. 20-24es 24-28 éves koromat megfordìtottam volna. Azt mondom, hogy engedd el mint a bumeràngot ha vissza jön akkor a tiéd, ha meg selejtes és a mélybe landol akkor éretlen és csak idő kérdése lett volna, hogy félre menjen

..utóbbi rossz igen de nem mindeggy x vagy sok x idő ment el az életedből feleslegesen..amikor lehettél volna mással vagy te us szabad lehettél volna. Ha szó nélkül elengeded akkor sose vádolhat semnivel..

2017. máj. 14. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!