Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kezdenétek vele? Exbalhék.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Mit kezdenétek vele? Exbalhék.

Figyelt kérdés

szóval!fél éve vagyok együtt a barátomal, és a régi ex újra feltünt, eleinte csak a közösségi oldalra feltett képeimet nézegette, majd nemrégiben véleményezte is, had nem irjam milyen primitív szavkkal... A lényeg hogy azt állítja párommal mai napig összejárnak havi 5-6 alkalom, van a csajnak barátja mellesleg, mondtam neki h mondjon pár ilyen alkalmat, és amiket fel sorolt, hm a többségében ott voltam szal kamu...Nem mintha nem bíznék a páomban, tudom azt h nem csalt meg főleg nem vele, ezzel nincs gond, hisz bárilyen sms-t kap tőle azonnal megmutatja, nem mellesleg már egyszer fel volt jelentve a csaj zaklatásért.(a párom jelentette fel)ilyeneket irogat nekem hogy átdugtuk az éjszakát miközben veled jár.. stbmondtam neki ezzel magát minősíti nem engem de mindegy...

na már most azt eszeltem ki, h lementettem az oldalt, és ha tovább folytatja megmutatom kedves barátjának...

szerintetek jó ötlet? vagy van esetleg más ötletetek? és mielőtt jönnétek azzal h de hát honnan tudom h nem mond igazat, ismerem a párom...és mint említettem szinte minden napot együtt töltünk, de az éjszakákat biztosan, és ő azt irogatja h nála aludt meg ilyenek, ami kizárt..

2010. máj. 15. 12:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
sztem észre vehette magát, mert azóta nem történt változás, nem keresett meg semmi, de ami késik nem mullik, ha egyszer bepróbálkozott többször is fog.. sztem várja h lecsituljanak a dolgok aztán megint megpróbálkozik, vagy a barátja láthatta amit irt... és azért nem válaszol.. de megirom ha lesz valami:)
2010. máj. 24. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!